Најновије

"ТАКСИСТА МЕ ИЗБО НОЖЕМ ДА БИ МЕ СИЛОВАО! МОРАЛА САМ ДА МУ ПО*УШИМ!" Јелена Голубовић за длаку избегла смрт, али друга девојка није

Јелена Голубовић за длаку избегла смрт када је таксиста, који је исте вечери убио другу девојку, покушао да је силује.

Јелена Голубовић (Фото: Јутјуб)

Ова стравична прича одиграла се пре 20 година када је редитељка и нова учесница "Задруге 2" живела у главном граду Украјине, где је њен отац радио као директор представништва ЈАТ-а.

Према ономе што је Јелена испричала, мушкарац који је покушао да је напаствује тада је имао око 30 година и није га познавала пре кобне вечери.

Враћајући се са забаве која се одржавала у хотелу, Голубовићева је зауставила прво возило на улици и затражила да је одвезе до куће. Тада је започела њена борба за живот.

- Он је прво возио нормално, а онда је одједном скренуо у споредну, мрачну улицу и ја сам одмах претпоставила шта ме чека. Знала сам да ће ме силовати. Кад је стао, отворила сам врата и почела да бежим, али он ме је стигао, био је бржи од мене. Пошто знам да силоватељу не смем да покажем страх, јер ће он бити још гори, почела сам да га заговарам и одвлачим му пажњу... - испричала је Јелена Голубовић и додала да је пристала да га орално задовољи...

- Рекла сам му да могу прво да му попу*им, па ћемо онда даље. Он будала пристане на то. Ја клекнем, али и он се препао, па му је био мали, нисам имала шта да ставим у уста. Када сам почела ја му га угризем свом снагом! Међутим, он је имао нож, нешто као мали скалпел код себе и два пута ме је убо у леђа. Срећом успела сам да побегнем -  испричала је редитељка.

Јеленину судбину те исте вечери доживела је још једна девојка, с тим што она није имала шансу да преживи напад таксисте. Како је Голубовићева рекла, полиција је утврдила да је манијак те ноћи починио стравичан злочин и да је она пуком срећом избегла смрт.

- Ја сам преживела велику трауму. Тај грозни догађај завршио је на насловним странама новина јер је манијак пре него што је напао мене, убио једну девојку у близини места где је покушао мене да силује. Убо ју је неколико пута у врат и по грудима, вероватно истим ножем као и мене. Ја сам захвална богу што ми је помогао да преживим и да будем присебна у тим моментима - рекла је Јелена.

Голу Слободу Мићаловић погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јелена Голубовић оштро о Владимиру и Станији: Он је насилник, а њој треба неко да је туче

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА