Најновије

КАКВА НОЋ! БРАВО ЗВЕЗДО! ЛИВЕРПУЛ РАЗБИЈЕН У БЕОГРАДУ: Милан Павков јунак вечери! (ВИДЕО)

Каква ноћ, за потпуну неверицу на "Маракани"! Црвена звезда је срушила Ливерпул, вицешампиона Европе! Јунак "делија" Милан Павков уписао се златним словима у антологију клуба, јер је постигао оба поготка за велику победу српског првака - 2:0

Црвена Звезда-Ливерпул -2:0 (Фото: Јутјуб)


Прва победа српског клуба у Лиги шампиона и то против финалисте из прошле сезоне! Може ли боље од тога? Невероватну утакмицу одиграла је Црвена звезда, два фантастична гола Милана Павкова исписала су једну од најлепших страница у историји клуба.

После две очајне утакмице у претходна два кола, нико није давао српском прваку ни грам шанси да може и до бода против Ливерпула. Енглези су пре две недеље лако славили са 4:0, а ове вечери на "Маракани" као да су екипе замениле дресове.

Звезда је у првом полувремену била бољи тим, постигла два гола, док се Енглези нису видели на терену! На крилима "делија", црвено-бели су блистали на терену, док је госте хватала све већа нервоза, јер им је постало јасно да од излета у Београду нема ништа.

Тек у другом делу "црвени" су заиграли боље и почели да притискају Звезду, али то није било довољно. Капитално вођство из првог полувремена српски тим је умешно чувао и сачувао, до прве победе у Лиги шампиона!

Речи руског генерала уздрмале Израел. Погледајте ОВДЕ шта је рекао.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Историјска победа Црвене Звезде, за памћење!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА