Најновије

ПЕРВЕРЗИЈЕ МОЋНЕ СРПСКЕ ПОЛИТИЧАРКЕ: Страст су јој припадници Војске Србије и "пилетина"

Моћна српска политичарка која је не тако давно хтела да заузме једну од највиших државних функција у земљи шаље своје обнажене фотографије младићима, мамећи их на секс.

Илустрација (Фото: beeg)

Извори тврде да је поменута дама највише склона младим војницима и припадницима других безбедносних служби, па због тога постоји сумња да је, осим за акробације у кревету, заинтересована да од њих сазна и државне тајне.

Када се пре неколико година појавила на српској политичкој сцени, сви су се утркивали да се усликају са њом, мислећи да ће се окористити.

Ипак, већина је брзо схватила да се од ње неће овајдити, тако да су је напустили сви осим једног тајкуна, који је још близак са њом. У последње време, осим у Београду, где јој је база, често борави у Републици Српској, где још пролазе њене приче открива извор и додаје:

- Пре неко вече се за столом у једној познатој кафани сочно љубила и ваћарила са дечком који је једва пунолетан. Гости су их згрануто гледали, али то њу није много секирало. Након неког времена заједно су се удаљили у непознатом правцу.

Према његовим речима, већи проблем од скандала које госпођа која је хтела да заседне на највише државне функције изазива у јавности јесте сумња да је повезана и са страним безбедносним структурама.

- Када није успела да оствари политичке и пословне амбиције у Србији, жалила се странцима како код нас нема слободе и демократије. Врло је сумњиво то што се труди да у свој загрљај привуче припаднике безбедносних служби и многи мисле да то није случајно, већ да помоћу секса хоће да их обрлати и из њих извуче државне тајне које би на тај начин могле бити злоупотребљиване од обавештајних служби страних земаља - подвлачи извор.

Шта је женама далеко важније од величине пениса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ученице из Врања продају своје тело за 10 евра и пар фармерки!

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА