Најновије

УГЉАНИН НЕ ДЕЛУЈЕ САМ: Има своје менторе

Муамер Зукорлић је нагласио да Угланин има план који је потцењиван и објашњаван тиме да је незадовољан што није министар у Влади Србије, те да због тога "мало звецка".

Сулејман Угљанин (Фото: Јутјуб)

Председник Странке правде и помирења (СПП) Муамер Зукорлић каже да треба озбиљно схватити изјаве Сулејмана Угљанина после победе на изборима за националне савете Бошњака, јер он не делује сам, већ да има менторе који му говоре следеће кораке.

Зукорлић је нагласио да Угланин има план који је потцењиван и објашњаван тиме да је незадовољан што није министар у Влади Србије, те да због тога "мало звецка".

"Мислим да није тако и да треба озбиљније посматрати шта се дешава, јер он ту није сам већ има своје менторе који му врло јасно говоре када у коју брзину да убаци и шта је следеће", рекао је Зукорлић за ТВ Прва.

Он је додао да је и раније указивао на "отров" који шири Угљанин и да то не треба да се потцењује, али да су његове изјаве схватане као део њиховог обрачуна и кампање.

"Ево, сада се показало куда то иде и како може да кулминира", рекао је Зукорлић и додао да је за њега важније питање ко је и зашто Угљанина одржао у политичком животу.

Сулејман Угљанин је у обраћању након победе на изборима за националне савете Бошњака рекао, између осталог, да је Србија "неман и фашистичка творевина".

Како Приштина плаче пред вратима ЕУ и САД, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Скандалозни говор Сулејмана Угљанина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА