Најновије

Бивша задругарка раскринкала цимерку: Мина је нимфоманка, је*е се за 300 динара

Бивша учесница ријалитија "Задруга 2" Дарија Стевић у шоу-програму је имала бројне несугласице са појединим такмичарима, а са цимерком Мином Врбашки је на ратној нози након што се њихов однос пред камерама нагло погоршао.

Мина (Фото: Јутјуб)

С обзиром на то да Врбашки не престаје да олајава стару другарицу, Дарија је одлучила ексклузивно за Ријалити да открије да Мина нуди сексуалне услуге за 300 динара или у замену за уплату кредита.

- Сви знају да је Мина као врло млада девојка почела да се бави најстаријим занатом. Почетна цена јој је била 300 динара и то само за орални секс. За секс је узимала 500. Из поузданих извора знам да се је*ала са неким момцима само за уплату кредита од 200 динара и то је оно што нико не зна. Мој добар пријатељ ми је испричао да уме да "одради посао" за оброк из ресторана брзе хране, ето до којих граница је спремна та девојка да иде. Иначе, касније када јој је скочила цена, узимала је за своје услуге по 20 или 30 евра. Постоји и прича да је имала секс у колима са неколико ликова на ауто-путу Београд-Чачак.

- У целој овој причи најцрње је то што је њена мајка Ивана максимално подржава, а добро зна чиме се све њена ћерка бави јер је са толико мушкараца спавала да је лакше набројати ове с којима није. Биле смо добре другарице пре уласка у ријалити. Решила сам о томе да проговорим јер ми се опасно замерила. У Белој кући ми је покрала пола гардеробера! Док сам била у Имагинаријуму, продукција ју је неколико пута опоменула да ми не узима и не краде ствари, међутим, она је наставила по старом и решила сам да јој на мало грубљи начин покажем да тако не може са мном. Откад сам изашла, приметила сам да носи неке моје ствари - открива Дарија и наставља:

- Мина је нимфоманка и мислим да је зависна од секса. Она вешто покушава да сакрије да је бисексуалка. Наташи Москви је нудила тројку, а сад се у ријалитију прави луда и понаша се као да је никада није спопадала. Кад је Мини до секса, она не бира са ким ће да се вата у том тренутку и небитно јој је да ли је у питању мушко или женско. Знам поуздано да су је неке девојке с којима је била у крес-шеми малтретирале. Наташа се прво изненадила када је чула шта јој је Мина предложила, али је касније пристала јер је наивна девојка. Врбашки је све у једном тренутку организовала и довела у стан мушкарца с којим је требало да имају тројку, али су наводно све испомерали и на крају се ништа није догодило.

- Мина је у једном периоду спопадала и једног мог другара који је транссексуалац, али је добила педалу. Нон-стоп ми се жалио да му је свашта слала након што је изашла из прве сезоне "Задруге". Пре уласка у "Задругу 2" знам сигурно да се ка*ала за црту кокаина. Ако бих имала прилику да се опет вратим у ријалити, све бих објаснила пред камерама, а имала бих и добре доказе за све - рекла је Стевићева.

Дарија: Мину је девојка шишала на ћелаво!

Дарија је открила и да је Мина имала турбулентну везу са једном девојком која је била знатно старија од ње, а када су се једном приликом посвађале, узела је маказе и почела да је шиша до главе.

- Сви се сећају кад је Мина у једном моменту дословно била ћелава. Она није посетила фризера него се посвађала са девојком с којом је у том тренутку била у крес-шеми. Оне су се посвађале и једном приликом док је Мина била мртва пијана ова је дохватила маказе и кренула да је чупа, удара и шиша на ћелаво. Мина је била толико пијана да није имала снаге ни да се одбрани, па је после отишла код фризера да поправи све како би изгледало да је сама променила имиџ - испричала је Дарија.

Голу Слобу Мићаловић погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА