Најновије

ЗВЕЗДА ЗАПАЛИЛА РЕГИОН: Хрвати одушевљени српским шампионом! Ево како величају успех црвено-белих против Ливерпула

Фудбалери Црвене звезде савладали су Ливерпул резултатом 2:0 у четвртом колу Лиге шампиона, а овај, по много чему, историјски тријумф црвено-белих није остао непримећен ни у хрватским медијима.

Играчи Црвене Звезде (Фото: Јутјуб)

Просто се утркују у похвалама, које само сипају на рачун изабраника Владана Милојевића. Сваки наслов је права прича за себе, али кренимо редом.

Хрватски портал "Index.hr" је оценио да је ово "једна од највећих сензација у историји Лиге шампиона". Нису застао на томе, већ је говоорио о томе како су црвено-бели потпуно надиграли Ливерпул уз велики број пропратних вести.

"Jutarnji.hr" је такође одушевљено писао о победи изабраника Владана Милојевића уз истицање чињенице да је ово први пораз "Црвенима" у сезони. Посебан утисак је на њих оставио Милан Павков, али и осам минута у којима је Звезда просто помела Ливерпул.

Без сваке сумње наслов који је показао највеће одушевљење, уједно је и најдужи који се могао прочитати у уторак увече у хрватским медијима:

"Звезда у осам минута срушила велики Ливерупу! Српски првак стигао до једне од највећих победа у историји и нанео "Црвенима" први пораз у сезони".

Наравно, сваки од медија говори и о здравственом стању њихов репрезентативца Дејана Ловрена, који није био спреман да помогне саиграчима.

Нешто мање инвентивни и одушевљени били су на порталу "Vecernji.hr", а наслов је био језгровит:

"Црвена звезда у Београду шокирала Ливерпул".

Звезда је једна од главних спортских вести синоћ, па не чуди да је добила простор на готово сваком порталу у мањој или већој мери. Изабраници Милојевића су одушевили и регион и Европу, а прави одјеци овог тријумфа ће тек бити познати у данима који следе.

Милан Павков је јуче био јунак вечери. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА