Најновије

БРУТАЛНИ ОДГОВОР СНАЈПЕРИСТЕ ДЕЈАНА БЕРИЋА НА КЛЕВЕТЕ ИЗ СРБИЈЕ: Зашто не питате Вучића...(ВИДЕО)

Српски снајпериста Дејан Берић, некадашњи добровољац у ДНР а данас новинар у Русији, одговорио је појединим новинарима из Србије на клевете које су против њега износили предходних месец дана.

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Берић је такође испричао да је српкиња Багира напустила Донбас после неколико месеци, а да је снајпериста Багира од које страхују Украјинци Рускиња из Донбаса.

Он је оптужио нивинаре Блица да су објавили лажи о његовим разлозима напуштања Србије и наводног дуга зеленашима. Он је поново испричао како је заробљен и откупљен од Украјинаца на самом почетку рата, o томе како је добио на поклон 20 хектара земље која се налази на 200 километара од Москве и чија вредност је 10 000 долара

Он у свом обраћању отворено говори о свом ранијем политичком ангажовању у Србији. Такође он је поновио оптужбе да је Србија снабдевала Украјинце наоружањем и опремом, али и да су руски истраживачи открили да је Србија наоружавала и терористе у Сирији. Он је позвао новинаре из Србије да поставе та питања председнику Србије Александру Вучићу.

Погледајте цело обраћање:

Скуп у будви поводом 100 година од ослобођења тог града у Првом Светском рату са порукама о уједињеу Србије и Црне Горе, снимак погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА