Најновије

ЈЕДНОМ НЕДЕЉНО ИЛИ ВИШЕ ПУТА? 5 нових чињеница о се*су које сигурно нисте знали! Ево шта кажу за...

Ове нове чињенице о сексу ће вас сигурно изненадити!

Илустрација (Фото: beeg. com)

1. Научници са Универзитета у Велсу упоређивали су секс са вегетаријанцима и људима који једу месо. Према истраживању, 42% љубитеља меса води љубав једном недељно, док вегетаријанци имају секс два или више пута у току недеље.

2. Честе посете и редовни секс на почетку односа негативно утичу на заједничку будуц́ност партнера. Према научницима, на поцетку односа треба се састајати два пута недељно, а секс би требало да се деси сваких 7-10 дана. 

3. Сексолог Ники Голдштајн сматра да је секс лош поклон за празнике. Он сматра да интимност за празнике може постати задатак који нец́е донети задовољство. Према сексологу, посебно није потребно „поклонити“ секс за рођендан, поготово код парова који дуго живе заједно.

4. Много секса је опасно за здравље! Научници из Велике Британије сматрају да чести љубавни односи могу довести до слепила код мушкараца и Паркинсонове болести.

5.Секс вам помаже да се решите несанице. До овог закључка дошли су научници са Аустралијског универзитета у Куенсланду. Према анкети међу људима старости од 18 до 70 година, 64% људи је одговорило да је спавало боље ако су имале секс пре спавања.

Секс помаже код лучења окситоцина и пролактина, који смањују ниво стреса.

Како перверзна српска политичарка прогони војнике сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Савети за секс.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА