Најновије

ПИ*КО, ПИ*КИЦЕ! ЈЕ*И СЕ ПРОСТИТУТКО, ОЛОШЧИНО! ЖЕСТОКА СВАЂА! Љуба и Карађорђе на ивици туче! Пљуште језиве увреде! (ВИДЕО)

Карађорђе Суботић је током "Игре истине" коначно открио због чега је у толико лошим односима са бившом женом Љубом Пантовић, а онда је признао и да је мрзи. Након овога Љуба је побеснела, па је настала жучна расправа, а онда се умешала и њихова ћерка Александра која је стала на очеву страну, што је Пантовићеву додатно изнервирало.

Карађорђе Суботић и Љуба Пантовић (Фото: Јутјуб)

- Успели смо да "дотерамо цара до дувара", дотакнемо дно и међу нама је остао само сукоб који траје интензивно, и међу нама само влада мржња. Лепо више нема међу нама, има само ружно - рекао је Карађорђе.

- Па баш лепо што је признао да ме мрзи. Сви знају да сам ја рекла да никога не мрзим, зато што је мржња емоција, ја емоције не гајим, ја сам равнодушна... Баш лепо што је пало признање да ме мрзи - рекла је Љуба.

- Па имам и зашто да те мрзим - додао је Карађорђе.

- Ја сам то осетила одавно, уз много других ствари које прате ту мржњу, а то су освете преко деце, намештања преко његових пријатеља, разна подметања - рекла је Љуба.

- Ја не могу да опростим мојој жени то што је довела Сашу Чабаркапу у моју кућу, човека који ми је пар дана пре тога запалио ауто испред куће кога је она и те како препознала на снимку - објаснио је Карађорђе.

- Ти си кад је ауто горео изашао из куће и снимао, да би снимак поставио на Јутјуб и боле те ку*ац што је дете изашло, а ауто је могао да експлодира - рекла је Љуба након чега је Александра поручила да то није истина, али ју је Пантовићева ућуткала говорећи јој да се не меша.

- Поштовао сам је, волео сам је - рекао је Карађорђе.

- А зато су ми од Д.П. улетали у кућу, намештао меида ме убију - рекла је Љуба.

Дав ид је плакао и јецао. Тражио савет од мајке Биље. Погледајте ОВДЕ шта му је она поручила.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Свађа Љубе и Карађорђа у Задрузи

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА