Најновије

НАСТАВАК БОРБЕ ПРОТИВ МАФИЈЕ РАДИ СОЦИЈАЛНЕ ПРАВДЕ: Шешељ шаље поруку из Лучана (ВИДЕО)

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ одржао је трибину у Дому културе у Гучи, у Општини Лучани, у оквиру кампање за локалне изборе који се одржавају 16. децембра 2018. године.

Радикали (Фото: СРС)

Шешељ је, пред пуном салом присталица, навео разлоге због којих српски радикали заслужују њихове гласове, истичући том приликом да су се радикали одувек борили за најугроженије категорије друштва и залагали за повећање најмањих пензија и плата.

„Ми смо странка социјалне правде у којој свачији рад треба да буде доследно и према заслузи вреднован“ - изјавио је др Шешељ.

Он је такође рекао да ће српски радикали наставити да раскринкавају криминалне афере министара и да неће престати да се боре против мафије која влада у Србији и штети њеном напретку и грађанима.

Шешељ је додао и да он игра отворених карата рекавши да су његове амбиције да буде председник Владе Србије јер на том месту може показати сво знање и вештину, уколико га народ жели и има поверења у њега и његове способности да заведе ред.

Председник Српске радикалне странке је већ доказао да је он идеалиста, човек реда и дисциплине, кога не занима лично богатство, материјална корист, него вера у отаџбину и Српство.

На трибини су се окупљеним грађанима обартили и кандидат за председника општине Милорад Миша Луковић, Вукоман Обренић, Немања Стевановић, као и високи функционери Странке – Зоран Деспотовић, Смиља Гламочанин Варга и Милорад Мирчић. 

Чиме Вашингтон наоружава Приштину, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ у обиласку општине Дољевац

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА