Најновије

БУРНА СВАЂА У СТУДИЈУ: Уредница Студија "Б"- Не морамо да бринемо о рејтингу, после овога... (ВИДЕО)

Бура око извештавања новинарке Студија Б о протесту опозиције не престаје. Друштвене мреже препуне су осуде, а уредница те телевизије брани новинарку.

Барбара Животић (Фото: Јутјуб)

Наиме, ради се о извештавању новинарке Барбаре Животић, чије извештавање са суботњих протеста не престаје да интригира јавност.

Начин на који је она извештавала и сам извештај изазвали су лавину негативних коментара на друштвеним мрежама.

Између осталог, њој су упућене и увреде али и претње, што уредница, директорка и главна уредница Студија Б Ивана Вучићевић осуђује у сваком смислу. "Барбара је нечија ћерка, сестра...не постоји оправдање за такво насиље", казала је она у Јутарњем програму ТВ Прва. 

Вучићевићева је све време покушавала да одбрани извештај младе колегинице тврдећи, између осталог, да цео извештај није "намештен". 

С друге стране, новинар Срђан Шкоро инсистирао је на томе да није реч о новинару јер новинар не сме да лаже. Обраћајући се уредници ТВ Студија Б, казао је да је за њу скандалозан извештај океј и да је реч о партијској телевизији на којој се новинари запошљавају по партијској линији. 

"Барбара је жртва партијског запошљавања, она није новинар и ви сте као партијски кадар дошли на чело те телевизије", казао је Шкоро уредници Студија Б и додао да телевизија на којој се налази лаже грађане сваки дан. 

Вучићевићева је бранила тезу да је новинарка Барбара Животић објективно извештавала са протеста опозиције и да није изнела неистине већ чињенице, а Шкоро је наставио да противтезом да у том извештају нема никаквих чињеница. 

Прочитајте ОВДЕ све детаље о случају “Барбара” и отпуштању неподобних новинара са Студија “Б”.

Извор: Б92/ТВ Прва

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА