Најновије

ВЕЛИКИ ЈУБИЛЕЈ ЗА РУСКУ АВИЈАЦИЈУ: Извршена важна примопредаја (ВИДЕО)

Стоти серијски вишенаменски ловац Су-35С испоручен је Министарству одбране РФ у оквиру завршне партије авиона који су комплетирани у 2018.години. Примопредаја се догодила у Комсомољску на Амуру, говори се саопштењу које је у уторак пренела информативна служба Обједињене авио-производне корпорације- ОАК.

Су-35С (Фото: РИА Новости)

„У Комсомољску на Амуру филијала ПАО „Компанија „Сухој“ организована је церемонија примопредаје авиона Су-35С руском Министарству одбране. Истовремено је направљен и 100-ти авион овог типа“-говори се у саопштењу.

У овој свечаности узели су учешћа представници Министарства одбране. Ту се нашао и генерални директор компаније Александар Пекарш и радници овог ваздухопловног погона. Приликом приморедаје авиона учесници церемоније су истакли да Су-35 представља авион који је прелаз из четврте у пету генерацију летелица. Он  је „мост између легендарног ловца Су-27 и његовог перспективног наследника Су-57“.

Пекарш је похвалио ваздухопловне производне капацитете за исказану марљивост.Он је подсетио да је од момента када је авион ушао у серијску производњу, па до 100 примерка савладан тежак и дугачак пут.

Су-35С је дубоко модернизовани супер-маневарбилни вишенаменски ловац 4++ генерације. Он је направљен помоћу технологије која је карактеристична за авионе пете генерације. Борбену летелицу карактерише веома квалитетна авионика. Њена основа се састоји од  комплексног информационо-командног система. Ту је нови радар, мотори увећане снаге АЛ-41Ф1С са плазменим системом сагоревања и управљивим векторима потиска. Ови мотори по својим карактеристикама могу да се примене и на ловцима пете генерације, јер обезбеђују надзвучну брзину без допунског сагоревања.

Какву офанзиву започињу Турци у Сирији, погледајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА