Најновије

Мигрантима куће у празним српским селима – Вучићева изборна кампања?

Вучићев најпослушнији гласноговорник Небојша Крстић је поводом срамног потписивања документа у Маракешу, пљунуо у лице сваког сиромашног детета у Србији, сваког српског домаћина, сваког честитог грађанина Србије.

Вучић са мигрантима (Фото: Јутјуб)

Пише: Марија Јањушевић, народни посланик Двери

Крле предлаже да опустошена српска села населимо мигрантима. Није тајна да истинских избеглица из Сирије, према којима Срби имају заиста велико поштовање и саосећање, јер смо и ми имали слично искуство, јер су и нас протерали из наших домова деведесетих. Али преко 50% регистрованих миграната на територији Србије су економски мигранти из Авганистана, који не желе да обрађују ни плодне ни посне српске оранице, већ желе у државе ЕУ!

Питамо Крлета да јавно каже у чије име он српску дедовину нуди мигрантима? Да ли ће то бити Вучићево предизборно обећање гласачима СНС? „ Не брините, села која сам испразнио својом свирепом политиком према пензионерима, породиљама, високообразованој омладини, поклонићу мигрантима да се настане у кућама ваших дедова, док ви живите у белом свету, све због моје лоше економске политке.“ Је ли то идеја Крле и Вучићу?

Зашто у та села не населити породице у којима живи 300.000 гладне деце у Србији ( по званичним подацима УНИЦЕФ-а за Србију) или све оне породице које судски извршитељи истерају на улицу?

Вучићев посланик Љиљана Малушић је још пре више од годину дана најавила, по њеном мишљењу диван Вучићев план да српска села настани мигрантима. Том приликом су из Двери подсетили да је Вучић обећао да Србија неће остати „паркинг за мигранте“. Као по обичају, слагали су све што су рекли.

Српски покрет Двери напомиње да се никада није противио да се овим унесрећеним људима помогне да безбедно оду на жељене дестинације у ЕУ, да не прихватамо подметачину министра Стефановића да Дверима сметају деца миграната, већ да сматрамо да је концентрација мушкараца између 16 и 30 година, без запослења и без контролисаног кретања по Србији реална претња по безбедност грађана, о чему најбоље могу да сведоче становници улице Гаврила Принципа у Београду и остали родитељи чија деца похађају школу у овом крају, али и грађани Бање Ковиљаче, Боговађе, Шида, Адашеваца, Суботице идт.   

Српски покрет Двери само штити интересе грађана који су нам дали поверење, и нећемо дозволити да Вучић и његови послушници доведу Србију у огромну опасност.

Како је изгледао сусрет Мише Вацића и Сергеја Трифуновића сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Двери о Косову.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА