Најновије

СТРАВИЧНО ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ ЗА 2019: Атентат на председника, језиви цунами и мистериозна болест!

Чувена слепа пророчица, баба Ванга, која је предвидела Брегзит и стварање Исламске државе, између осталог, дала је и прогнозу за 2019. годину.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Балкански Нострадамус, како је још називају, и даље има доста поклоника јер се њена предвиђања сматрају поприлично тачним.

Наводно, следеће године Европу чека економски колапс и атентат на Владимира Путина. Она је веровала да ће претња Путину доћи из његовог сопственог безбедносног тима – али није прецизирала да ли ће руски председник преживети атентат.

Прорекла је да ће огромни цунами, сличан ономе из 2004. године, погодити Азију, док ће метеор пасти у Русију.

Не само то. Она је видела да ће Доналд Трамп оболети од мистериозне болести, од које ће оглувети и задобити велику повреду мозга.

Подсетимо, баба Ванга, рођена као Вангелија Гуштерова, преминула је 1996. године, а током живота прославила се у родној Бугарској као пророчица. Била је делимично слепа и легенда каже да је мистериозно изгубила вид, пошто је у детињству преживела торнадо. Прорекла је стотине догађаја током педесетогодишње "каријере", од којих већина није записана. Постала је светски позната пошто је предвидела потонуће подморнице Курск 2000. године. Милиони њених поштовалаца верују да је имала паранормалне способности, као што су телепатија и комуникација са ванземаљцима.

Године 1989. је видела да ће Америку задесити терористички напад "две челичне птице".

Баба Ванга је предвидела и инвазију исламских екстремиста у Европу 2016. године, сукоб који је предвидела да ће почети са арапским пролећем 2010. Она је предвидела и да ће Владимир Путин и Русија владати светом.

"Сви ће пасти, као лед када се топи, само ће један остати недодирљив – Владимирова слава, слава Русије", рекла је 1979. године приликом сусрета са писцем Валентином Сидоровим.

"Превише је жртва принесено. Нико не може да заустави Русију. Она ће бити господар света", додала је она.

Стручњаци су израчунали да се 68 одсто њених пророчанстава испунило – дефинитивно мање од 85 одсто, као што тврде њени обожаваоци.

Земља се 2030. враћа у стање од пре три милиона година, биће пакао! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Мирор

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА