Најновије

СРПКИЊЕ РАСТУРАЈУ С ГЛЕДАЊЕМ ПОРНИЋА! Наше девојке су европске шампионке у томе, статистика "Порнхаба" све говори!

Чак 38 одсто жена у Србији редовно гледа порно-филмове, по чему су у самом европском врху, показало је најновије истраживање најпознатијег светског порно-сајта "Порнхаб".

Порнић (Фото: beeg)

Према подацима овог портала, наше даме најчешће претражују филмове са маторкама ("матуре"), по чему су јединствене у свету. Друге жене широм планете углавном уживају у категоријама "лезбијке", "тројке" и "велики пенис"! Да све буде занимљивије, подаци "Порнхаба" показују да је из године у годину све већи проценат жена из Србије које гледају порниће и да се ближе светском врху на којем доминирају Филипинке и Бразилке.

- Жене из Србије имају можда и највећи сексуални потенцијал у Европи и веома су заинтересоване за порниће. О томе најбоље сведочи проценат оних које улазе на сајтове за одрасле, који је претпрошле године био 31 одсто, прошле 35 одсто, а ове чак 38 одсто. Колико је то велики број, говори и чињеница да у свету само 29 одсто жена гледа филмове за одрасле. Српкиње су јединствене по томе да воле да гледају филмове са "маторкама", што баш не одговара стандардном укусу лепшег пола - пише у коментару "Порнхаба".

Психијатар и сексолог Јован Марић каже да га уопште не чуди то што су Српкиње у европском врху по гледању порнића, јер као народ имамо огроман сексуални потенцијал.

- Ниво тестостерона код мушкараца и естрогена код жена у Србији је изузетно висок и самим тим смо много сексуалнији и имамо већи либидо од већине нација на свету. То значи да Српкиње свакако имају већу склоност ка сексу од жена у Западној Европи, а уз то и потребу за свакодневним оргазмом. Самим тим ни не чуди што су наше даме у европском врху по гледању порно-филмова - рекао је Марић.

Он је објаснио и да разлог за често претраживање појма "маторке" лежи у томе што жене у Србији желе да гледају даме свог узраста како уживају.

- Имам велики број пацијенткиња у четвртој и петој деценији живота које нимало не крију да обожавају да гледају порно-филмове и да се самозадовољавају, а често ме питају и да им препоручим вибратор који може да им пружи највише задовољства. Уз то, те даме највише воле да гледају глумице својих година које попут њих самих нису више у цвету младости. Како су ми причале, заиста уживају док гледају како неке њихове вршњакиње вриште, доживљавају оргазме и уживају у сексу - сматра Марић.

Смрди му из уста као да се најео киселих мачића. Погледајте ОВДЕ на кога је Мики мислио.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

О оргазму код жена и естетском враћању химена

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА