Најновије

РУСКА ЛЕТЕЋА ЗВЕРИНА: Упознајте најмонструознијег убицу тенкова! Ни пепео не остаје! (ВИДЕО)

Верује се да је нова руска ракета ваздух-земља "прави убица танкова" која може да елиминише већину непријатељских циљева, објавиле су у суботу новине "Нешенал интерест".

Руски хеликоптери (Фото: Јутјуб)

Према чланку “Нешенал интереста”, руски произвођач оружја “Текмаш” најавио је да је С-80ФП готово завршио тестирања и да би требало да уђе у војну службу крајем ове године.

- Циљ нам је да завршимо тестирање и започнемо да примамо наређења од војске, уколико све буде у складу са планом - тврди Текмаш, како је наведено у листу “Нешенал интерест”.

- С-8ОФП “Бронбојшчик” је најновији члан породице серијских ракета С-8 из ере 1970-их са широким спектром бојевих глава од експлозива до ракета - тврди чланак.

- Иако се виртуелно не разликује споља, С-8ОФП доноси неколико кључних унутрашњих побољшања С-8 система. Има мањи али снажнији мотор, који даје Текмаш инжењерима простор за инсталирање много веће и теже бојеве главе. Резултат је ракета која се може похвалити не само више ватреним оружјем већ и софистициранији систем испоруке корисне носивости - додали су.

Турска војска жестоко напала северну Сирију. Погледајте ОВДЕ шта се дешава.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте моћну руску ратну машину

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА