Најновије

СА ЧИМ СУ ТЕ БАНАНЕ КОЈЕ ЈЕДЕШ? Дан после формирања шиптарске војске Митровић емитује филм у коме се Срби са КиМ тешко сатанизују

Само даннакон што су Тачи и Харадинај поново оформили ОВК под називом "војска косова", ТВ Пинк која има чак и националну фрекфенцију у Србији емитовала је филм који сатанизује Србе и оправдава НАТО агресију и окупацију Косова.

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

На другим каналу ТВ Пинк данас од 15.30 емитован је aмерички филм The Hunted који почиње сценом у којој Срби 1999. стрељају хиљаде жена и деце у селу на Косову и Метохији и исцртавају крвљу жртава крстове са четири С. Бенисио Дел Торо предводи групу америчких специјалаца који, под кишом НАТо бомби, кољу команданта српске јединице који носи црвену беретку а који је предходно наредио да се побије још неколико стотина преосталих албанских цивила.

Да ли је могуће да телевизија из Србије емитује овакав филм са овако подлим маипулацијама и то само дан након што је тај исти НАТО који је бомбардовао Србију осиромашеним уранијумом омогући злочинцима из ОВК да се опет наоружају?

Погледајте шта може да се емитује на ТВ Пинк.

Вечерас у 18 сати опозиција поново организује протест у Београду, више о овоме сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА