Најновије

ГЕЛЕР: Косово је држава џихадиста у срцу Европе! Још од времена када је Клинтон направио катастрофалну грешку!

Политичка аналитичарка из САД Памела Гелер каже да је Косово "држава џихадиста у срцу Европе" и да је њен савет америчкој администрацији поводом косовског чвора да обавезно подржи Србију.

Статуа Билу Клинтону у Приштини (Фото: Јутјуб)

"То је став који имам годинама, од времена када је председник Бил Клинтон направило једну од многих катастрофалних грешака подржавајући муслиманску страну током грађанског рата у Босни", наводи Гелер за "Новости".

На питање како види неуспех самопроглашене државе Косово у Интерполу, она истиче да се у организацијама као што је Интерпол реална ситуација ставља испред политичке коректности.

"Чланице Интерпола су признале чак, иако је то прећутно, да је Косово пуно џихадиста и исламских терориста који се могу инфилтрирати у приштинске институције. То није нужно за промену у ставу међународне заједнице. Још не постоји опште признање на нивоу ЕУ и УН о томе шта је Косово и зашто је оно значајно за Европу. Мени је јасно да је Косово џихадистичка држава у срцу Европе", каже Гелер.

Упитана да ли би администрација Трампа подржала националне интересе Србије у БИХ и на Косову она каже:

"Да, имате пријатеље у америчкој администрацији. Свакако саветник председника Џон Болтон има објективнији став и има више разумевања за ситуацију на Балкану него многи други спољнополитички стручњаци за ваш регион".

Она наводи да се Болтон годинама супротстављао стварању независног Косова, а сматра да "и Болтон и Трамп имају заслуге за промену спољне политике према Косову".

Поводом пресуда Хашког трибунала који је осудио на десетине Срба, а веома мали број Бошњака и Хрвата за ратне злоцицне оцењује да је "тзв. међународна заједница за људска права дубоко корумпирана и пристрасна када су у питању немуслимани". Лист пише да је Гелер амерички активиста, новинар и политички коментатор, а у јавности позната и по снажним везама са највишим функционерима Трампове администрације укључујући и саветника за националну безбедност Џона Болтона, као и да је тренутно председница невладине организације "Зауставимо исламизацију Америке".

Прочитајте ОВДЕ шта пише у резолуцији коју су усвојили Шиптари.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

 Дејан Лучић - На Косову Албанци нису луди да умиру од рака који им је послао Клинтон!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА