Најновије

Пророк који је предвидео Хитлера и рушење Близнакиња, тврди да у 2019. почиње апокалиптични рат који ће трајати три деценије

Према предвиђањима легендарног пророка Нострадамуса, који је према неким тврдњама предвидео Адолфа Хитлера и рушење Близнакиња, 2019. као година која нам долази звучи као почетак тридесет година патње људског рода и неће бити боље све до 2046. године.

Илустрација (Фото: pixabay)

Наиме, у својој књизи "Пророчанства" француски филозоф и пророк тврди како ће баш 2019. година бити почетак апокалиптичног рата који ће трајати готово три деценије, преноси Мирор.

- Рат ће почети између две велике светске силе и трајаће 27 година. Тренутак великог насиља ће се поклопити са појавом комете на небу. Нуклеарни тероризам и природне катастрофе ће уништити нашу планету док се гигантска планета не приближи Земљи - наводи се у пророчанству.

У својој књизи описује како ће поплаве захватити Европу, као и катастрофалне ерупције вулкана на подручју између Калифорније и Ванкувера.

Он предвиђа да ће доћи до јачања екстремизма и терористичких напада на Блиском истоку. Међутим, неће бити све тако црно. Наиме, политичке вође успеће да се договоре у борби против климатских промена, а доћи ће до напретка у медицини који ће нам омогућити да живимо чак 200 година.

Нострадамус је писао у релативно загонетном стилу како би заварао све оне које су желели да га прогласе вешцем и сматра се како је он предвидео читав низ догађаја, попут смрти француског краља Хенррија ИИ па све до 9.11.

Неки његови стихови су интригантно специфични, попут оних у којима предвиђа велики пожар у Лондону или долазак Адолфа Хитлера на власт.

Међутим, Нострадамус је предвидео да ће људи развити способност да разговарају са животињама, што показује да није баш увек био у праву.

Баба Вангино предвиђање за 2019.годину прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта каже српски Нострадамус- Верица Обреновић о Косову

 

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА