Најновије

СЕКС БЕЗ ОБАВЕЗЕ: Како је навести да пристане на то?

Секс без обавезе. Постоји ли тако нешто? Ако разговарамо о млађим генерацијама, одговор је да. Многи млади људи не знају што желе у свом животу, али јако добро знају што не желе. Озбиљна веза са обавезама, одговорностима, јављањима о томе где су, шта раде и куда иду, ретко којој младој особи звучи занимљиво. Многи људи чим се осете ограниченим прекидају своје тек започете везе и беже од обавеза главом без обзира.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Идеално им се у том тренутку чини, како би задовољили своје физичке потребе за сексом, да би најбоље било да имају пријатеље и пријатељице само за спорт међу чаршавима. Иако звучи као бајка, такви односи стварно постоје и зачудили би се колико ваших познаника учествује у таквим активностима.

Али, постоје некаква правила. Правила којих се у тим ситуацијама морате држати и правила којих морате бити свесни. Ако нисте искусни љубавник и ако иза себе немате бар нешто сексуалног и “удварачког” искуства, ово није игра за вас.

Кад разговарамо о односима између мушкарца и жене, једна ствар је најважнија за успешност и дуготрајност односа. Искрена комуникација. Ако мислите да ћете кроз живот моћи да се извлачите лажима и муљањем, размислите поново. Бићете закинути за искрену љубав и искрено прихватање. Идеја о искрености провлачи се кроз све односе које ћете у животу створити са људима до којих вам је стало, били они приватни или пословни.

Али, треба припазити и са искреношћу. Ако сте упознали неку лепотицу или је већ знате од пре, па јој изјавите нешто попут “Ја бих желио да ми будемо пријатељи са повластицама”, испашћете напаљени кретен. А кренете да је заводите и обасипате пажњом, поклонима и изливима љубави само да би је одвукли у кревет и након тога шутнули, испашћете још већи кретен. Па, које је онда решење?

Решите се страха од одбијања

Постоје девојке са којима можете бити најбољи пријатељ, али та веза никад нећете прерасти у љубавну. Зашто? Па или ви нисте њен тип или она није ваш. Углавном, хемије нема. Људи имају право да одлуче са ким желе да иду кревет, а са ким не. Ако мислите да ће вам сваки пут прича о сексу без обвезе упалити, варате се. Да би упознали такву особу или да би са једном од ваших познаница такав однос остварили, обоје морате бити у правом “расположењу”. Не желети везу је постало нормално, зашто не уживати у сексу и бити срећан и задовољан упркос томе? Ситуација је могућа, али не са сваком девојком која вам се допадне.

Пазите на ваш приступ

Искреност можда јесте најбоља политика, но време за такве идеје је такође важно. Људи који су управо изашли из дугогодишњих веза не желе истог трена ускочити у исту ствар из које су управо изашли, већ им је за здрав и стабилан наставак живота потребно мало самоће. Самоће за упознавање себе. Ако приступате девојци која је изашла из дуготрајне везе, не претерујте и не будите напорни. Заборавите на реченицу: “Ја још патим због своје бивше девојке, али ти си ми баш згодна и наш секс би могао да буде одличан, обзиром да имамо те физичке потребе које желимо да задовољимо”.

Ако сте срамежљиви, пре или касније нека симпатична девојка ће вам прићи и позвати вас на пиће. Као неискусно мушко, поново, одговор је нешто попут: “Баш сам прекинуо са девојком, тако да не тражим нешто озбиљно баш сад. Али само секс може”. Да. Ужас. Не пролази.

Једино што пролази је: “Баш сам прекинуо једну дугу везу и тренутно само тражим нормалну особу са којом се могу дружити и забављати.” Ако има мозга и ако јој се имало свиђате, схватиће.

Мислите и на њу

Пријатељство са повластицама није само о вама и о вашој “алатки”. Ако мислите да будете прави мушкарац, морате да размишљате на мало другачији начин. Никад не смете занемарити жену у кревету. Њене потребе морају бити задовољене као и ваше, јер у супротном, нема пуно забаве за вас. Лоша репутација и лош глас учиниће вам живот живим паклом!

Она у таквом односу има одређена очекивања. Она жели да се томе веселите, да то цените, да њу цените и да је не сматрате глупачом која зависи од вас и жели да са вама има односе јер сте ви племство, а она сељак. Углавном, не жели бити потлачена у том односу и престаните да се понашате као да је то нормално. Многи мушкарци своју жељу за доминацијом не могу да контролишу па на крају остају сами или несрећно ожењени.

Будите мушко

Ако имате више пријатељица и ако сте склони филозофирању, приупитајте их са каквим типом дечка би њима могао да функционише секс без обавеза. У сваком случају, оне ће желети пажљивог, интересантног, лепо лице са телом бога што у преводу значи секс машину те најважније, културног и добро одгојеног мушкарца. Не балавца који ће им у пет ујутро пијан слати поруке попут: “Јеб*ћу те, скидај гаће, где си” и слично. Ако желите пријатељство са повластицама, прво морате да будете добар пријатељ, господин и мушкарац. Тек онда можете уживати у повластицама.

Будите спремни и за љубав

Такве везе често знају да прерасту и у нешто више. Ако вам је лепо са том девојком, могли бисте да се навикнете на њу јако брзо. У свакој таквој вези најмање једна особа развије интимну потребу и ту се јавља љубав. Права љубав, која ако се потенцијално насилно прекине, може бити најгори осећај на свету. Размислите да ли ради секса ризикујте пријатељство? Будите опрезни шта радите са својим пријатељицама, оне су дивне и заслужују да према њима будете господин, џентлмен и прави пријатељ пре свега.

Како је проститутка успела да лажира своју невиност и да то дебело наплати прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс на брзину

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА