Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Следећа година пресудна, Вучић расписује изборе ради покрића за Косово!

Председник Народне странке Вук Јеремић је проценио да ће наредна година бити пресудна за Србију јер ће, како је рекао, председник Александар Вучић уз референдум о променама Устава расписати и изборе на свим нивоима "како би добио покриће за оно што ће потписати у вези с Косовом".

Вук Јеремић (Фото: Јутјуб)

Јеремић је оценио да контекст тог изборног процеса који је најавио, није промена Устава, него да "Вучић добије нов четворогодишњи мандат, не од грађана, већ од колонијалне управе".

- Сви будући избори - од локалних до републичких, биће директно везани за Косово и Метохију. Они се расписују да Вучић добије покриће за оно што ће да потпише у вези с Косовом", рекао је Јеремић.

"После Косова прећи ће на Републику Српску"

Председник Народне странке је додао да је "кључ деловања целе опозиције" у Србији да Вучића "осујети у намери да докрајчи питање Косова онако како је замислио, са прецртавањем граница, Косовом у УН, Великом Албанијом за неколико година".

- Вучић на томе неће стати, потпише ли независност Косова моментано ће прећи на Републику Српску и тражиће од Запада пет година како би развластио РС - навео је Јеремић.

Прочитајте ОВДЕ какве је то ексклузивне податке изнео Бошко Обрадовић о договореном разграничењу.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вук Јеремић - Окупација у Србији улази у терминалну фазу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА