Најновије

ПРЕПИСКА ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ ЈАНКОВИЋ ОДЛУЧИО ДА НАПУСТИ ПОЛИТИКУ! Саша: Скини мач изнад нас! Ђилас: Саша, двојка си!

Јанковићевом повлачењу са чела ПСГ-а и политичке сцене претходила је његова СМС преписка са Драганом Ђиласом, лидером СЗС-а, открива „Ало!“.

Јанковић (Фото: Јутјуб)

Саша Јанковић је, како се сазнаје, након суботњих протеста упутио поруку Ђиласу у којој га је позвао да оду на кафу и договоре се шта треба даље да се ради јер, како је навео, пред собом имају огромну шансу. Међутим, од Ђиласа је добио хладан туш!

- Саша је након протеста на којем његов покрет није учествовао еуфорично послао поруку Ђиласу да треба што пре да се виде и одлуче о даљим заједничким корацима. Одговор је стигао релативно брзо, а Ђилас га је том поруком, народски речено, о’ладио. Написао му је да је он својим игнорисањем протеста и заједничких захтева за фер и поштене изборе, али и тиме што је, за разлику од СЗС-а, одлучио да бојкотује изборе у Лучанима јасно показао ко је и шта је. Рекао му је да не може сад да се качи на славу коју има његов савез, јер то просто није фер. На крају му је поручио да они увек могу да пију кафу, али да никаква политичка сарадња не долази у обзир - препричава извор из ПСГ-а преписку, у коју је имао увид.

Он даље наводи да је Јанковић потом Ђиласу написао да му је жао што је заузео такав став и да је био уверен да „инжењери граде, а не руше“.

- Јанковић га је замолио и да каже свом оперативцу да хитно потпише правно ваљано изјаву којом ће „да се склони ничим неизазван мач изнад његове и породица његових сарадника“. Рекао му је да нису ничим изазвали такву ситуацију и да то мора да се реши да би њихов приватан однос био лишен сенки... - наводи извор.

Саговорник додаје да се Јанковић након тога потпуно разочарао и схватио да за њега нема места на политичком небу.

- Та преписка га је стварно деморалисала и сасвим сам убеђен да је то био окидач за његову одлуку да батали политику. Најближим сарадницима је рекао да му је доста свега и да више не жели да се бламира јер је схватио да сваки његов предлог или поступак наилази на подсмех. Управо то се десило и након што је у суботу написао да треба тражити Вучићу да хитно поднесе оставку или да сваки министар добије поред себе и коминистра из опозиције - каже саговорник.

Стиже Веља да појача протесте

Председник Нове Србије Велимир Илић позвао је своје симпатизере да се прикључе протестима „Стоп крвавим кошуљама“, које Драган Ђилас организује у Београду.

- Подржавамо протесте опозиције и захтеве које има Савез за Србију, а који се односе на изборне услове. Позивамо све наше симпатизере и чланове да се придруже протестима и да заједничким снагама, пошто другачије не можемо, извршимо притисак на ову власт - рекао је Илић. Његова најава је разбеснела присталице опозиције, које су му иронично поручиле да им је само још он фалио.

Сенатори траже од Трампа и НАТО војну операцију против Русије! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Саша Јанковић: Вучић зна ко је, када и зашто претио Оливеру Ивановићу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА