Најновије

КАМА СУТРА ТАЈНЕ ЗА ЕКСПЛОЗИВАН СЕKС! Помоћу ова 3 савета сваки пут ћете доживети оргазам!

Осим секса, древни текст фокусира се и на однос између љубавника, али и на саму љубав. Иако се радо о саветима старима неколико тисућа година, већину правила о квалитетном љубавном и сексуалном односу лако је применити и данас.

Илустрација (Фото: принтскрин)

За древног индијског мислиоца који је написао Кама Сутру секс је дио природног баланса живота, а у наставку прочитајте његова три правила за максимално сексуално задовољство.

Предигра је кључан део секса

Према Кама Сутри нема доброг секса без предигре која мора бити добро одрађена. Притом предигра није само физичка. Кама Сутра каже да је и интимност предигра, а она укључује квалитетну комуникацију и вербално исказивање љубави.

Осим тога важно љубавнику на све могуће начине показати да га волите и желите, а у томе највећу улогу уз додире имају и речи.

Жена увек има предност када је у питању оргазам

Познато је да мушкарци лакше и брже доживљавају оргазам, док је женама потребно мало више стимулације. Већина мушкараца сада би помислила како је логично да онда они први доживе врхунац, али Кама Сутра се не слаже с тим.

Наиме, жена има предност када је у климакс у питању, а ако мушкарац инсистира на томе, то значи да разуме и цени своју партнерку.

Секс треба ценити

Према Кама Сутри, секс није само физичко задовољство него га морамо посматрати као нешто пуно значајније. Секс је пут до боље комуникације, а што је комуникација боља то је повезаност љубавника већа. Сексуални однос је и поверење, отвореност, брига о партнеру као физичком, али и емотивном бићу.

Која је идеална величина пениса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Zadovoljna.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Анкете: Шта жене мисле о сексу?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА