Најновије

МУШКАРЦИ ПОСЛЕ ОВИХ ПОТЕЗА У СЕКСУ БУДУ ЗВЕРИ: Фрајери су луди за "квака" и "клешта" техником!

Ако сте се заситли стандардног секса са партнером и жељни сте иновација у кревету, можда је време да свог мушкарца изненадите еротском масажом пениса. Ово може да буде сјајна предигра, али није искључено ни да прерасте у главни чин.

Секс (Фото: Pixabay. com)

Можете се и додатно заиграти, те захтевати од партнера да вам после масаже приреди нешто што ћете ви памтити. Сама масажа ће подгрејати страсти и потпуно га излудети, али и освежити ваш сексуални живот, ако је запао у "кризу". 

Не заборавите приликом масаже да користите лубрикант или уље за тело, јер у супротном ово искуство може да буде непријатно за мушкарца.

Технике масаже пениса су различите, а сва креативност је на вама, но важно је и да пратите његове реакције и схватите колико му јак стисак прија, те какви му се покрети свиђају. Ево и неколико популарних техника које сексолози често препоручују.

Квака техника

Код ове технике жена треба да обухвати главић прстима, па да га окреће лаганим потезима лево-десно, као када окреће кружну кваку.

Клешта с два прста

Ова техника изводи се тако што се пенис ухвати између кажипрста и палца на прелазу испод главића, а потом се прстима прелази по том месту – као када се отвара чеп са навојем на некој флаши.

Додатна масажа

Нека вас само име "масажа пениса" не завара, јер није обавезно да мушка алатка буде једина звезда. Пажњу би требало посветити и тестисима, премда је тада потребно да будете веома нежни.

За коју год технику да се одлучите - ваш партнер ће уживати, за мушкарце је ово посебан доживљај и стимулација.

Прочитајте ОВДЕ зашто је пожељно да током секса останете у чарапама.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Десет топ поза у сексу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА