Најновије

ВАЦИЋ: Сви злочини жутог картела

Анационално опредељена опозиција у последње време активирала је опсежну политичку и медијску кампању у циљу дестабилизације друштвеног и државног живота у Србији. Свака политичка активност има своје мотиве, организаторе, структуру и политичке истомишљенике који треба да буду један од инструмената за остваривање очекиваних резултата.

Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Пише: Миша Вацић, Српска десница

Организатори данашњих лажних грађанских,тобоже либералних,опозиционих протеста добро су познати српској јавности. То су углавном бивши високи функционери ДОС-овске власти и партија које су чиниле у народу познати и омражени,прозападни „жути картел“!

Најзвучнија имена прозападњачких опозиционих вођа су Драган Ђилас, Борко Стефановић, Вук Јеремић и Саша Јанковић. Ови људи пре уласка у политику и стварну власт (2000-2012) на својим рачунима сигурно нису имали десетине или чак стотине милиона долара! Захваљујући вешто одрађеним задацима који су жутом картелу наметани из појединих западних центара моћи и одлучивања, нико од данашњих лидера опозиције нема финансијских потешкоћа. Већина грађана Србије били су жртве „демократских транзиција“! Близу 300 000 „жутих“паразитских кадрова смештено је у јавну управу,а лоповске приватизације друштвених предузећа, гашење државних банака и привредних гиганата имале су обим епских размера са становишта организованог криминала!

На опозиционим протестима против актуелне напредњачке власти,нико од лидера који би  поново да „демократизују“ Србију не говори о овим сопственим, дојучерашњим криминалним активностима!Овој булументи страних плаћеника отворену подршку дају осведочене антисрпске НВО попут „Жена у црном“, "ЦКД“, “Иницијатива младих за људска права“, “Мајке Сребренице“, “Фонд за хуманитарно право“, “НУНС“ и многе друге јавности знане и незнане „филантропске удруге“ финансиране из иностраних тајних фондова. Симптоматично је и присуство на опозиционим протестима изразито антинационалних и аутошовинистички настројених естрадних звезда попут Сергеја Трифуновића, Мирјане Карановић, Николе Које и сличних. Сви они се налазе на истој круговалној дужини када треба рушити српски систем државне управе и институција које се дрзну да покушају одбранити суверене националне и државне интересе.

Грађани су добро упућени у разарајући ефекат„демократске“владавине жутог картела до 2012.године! Поред наведених економских пустошења Србије, овај картел је својим утицајем довео и до урушавања безбедносног апарата земље, уништавајући поприлично снажне војне капацитете бивше војске Југославије. Кадровско,морално и материјално растурање армије, полиције и служби безбедности текло је упоредо са низом политички дилетантских одлука жутих владара. Проблем Косова и Метохије изместили су са светског нивоа (УН) ,на ниво европског проблема (Брисел) чиме је додатно угрожена данашња позиција наше земље у напорном преговарачком процесу. 

Заоставштина труле ДОС-овске владавине пребачена је актуелном режиму,који уз све могуће унутрашње и спољне изазове мора да се носи и са наслеђеним теретом који су произвели управо највећи тренутни букачи са београдских улица. Огромна количина политичке, економске, правне и безбедносне штете коју је жути картел нанео Србији током 12 година тиранске вадавине не може се исправити потезом чаробног штапа. За опоравак ће бити потребне године и деценије напорног рада стручних и национално свесних појединаца, снажних институција које су у процесу изградње,али и читавог друштва. Лажна опозиција више никада неће добити подршку српских бирача , или ће је добити у промилима како и заслужује. Истинска и конструктивна опозиција не уклапа тајминг са косовским терористичким структурама на рушењу државе Србије,већ асистира властима у критичним моментима по цео српски народ. Албански слом у Инерполу и озваничење „косовске“војске падају у исто време са потенцијално опасним, иако минорним опозиционим протестима у Београду! Занимљиви детаљ, случајност!? Не би се могло рећи!

У време када је Србија у озбиљном безбедносном ризику,а наш народ на КиМ у опасности од физичког прогона и уништења, сви Срби морају остати јединствени и свесни чињенице да спаса нема од оних који су своју прилику давно прокоцкали. Сви прави родољуби,изузимајући лажног националисту Бошка Обрадовића и њему сличне доларске патриоте,морају чврсто стати испод националног и државног барјака Србије.

Победа Србије на свим пољима је жеља свих наших грађана,али до победе ћемо стићи само јединствени. Временски рок до испуњења наших оправданих жеља није нам познат,али познато и сигурно је само једно: коловође штеточинског жутог картела никада више неће бити на државном кормилу Србије!

Прочитајте ОВДЕ шта Вацић каже о протесту у Београду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миша Вацић - Стране службе припремају специјални рат против српског народа! 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА