Најновије

РАДИКАЛ НАПАО ШОРМАЗА И МИЛИЋКУ ЗБОГ НАТО: Невероватно је колико делују усаглашено напредњак и караконџула

Посланик Српске радикалне странке Миљан Дамјановић, познат по антирежимским ставовима, жестоко је критиковао посланика СНС Драган Шормаза и директора Центра за евроатлантске студије Јелену Милић због њиховог афитрмативног става о злочиначком војном НАТО саавез. Дамјановића је испровоцирало њихово гостовање на ТВ Српска па се жестоко обрушио на њих.

Шормаз, Дамјановић и Милић (Фото: Јутјуб)

- Напредњак, Драган Шормаз, и НАТО лобиста, Јелена Милић, на ТВ Прва управо износе хвалоспеве о НАТО пакту. Дотле иде лудило да чак Шормаз тврди како НАТО није могао да спречи формирање војске тзв. Косова. Па ко је онда бомбардовао СРЈ? Док износе своје “тврдње” о одличној сарадњи Србије с НАТО, њиховој хуманости, успостављању демократије свуда у свету, ни Шормаз ни ова караконџула не споменуше да је бомбардовање СРЈ било нелегитимно и да је то била дивљачка агресија – констатовао је Дамјановић на Твитеру.

Књиге из Правдине интернет продавнице можете погледати ОВДЕ.

Дамјановић каже да се из њихиовог наступа види да су усаглашен тандем.

- Невероватно је колико делују усаглашено напредњак Шормаз и караконџула Милићка по питању ове “хумане” организације под називом НАТО која је директно разарајућим бомбама убијала српску нејач и разарала комплетну инфраструктуру - мостове, рафинерије… Шормаз се још хвали како је посланик већ 19 година. Ок, 19 година си био посланик а сад је крајње време да посланички мандат замениш лудачком а Милићка затворском кошуљом! – каже посланик СРС.

Toма Фила открио до сада необјављене ствари о Ђинђићу, Слоби, Легији и Аркану, о чему се ради сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА