Најновије

НАПРЕДЊАЦИ ПРЕУЗЕЛИ ПРВУ: Задња емисија Ивана Ивановића отказана, ево шта је разлог

Водитељ Иван Ивановић тврди да је нови власник ТВ Прва скинуо са програма вечерашњу хуманитарну епизоду емисије "Вече са Иваном Ивановићем".

Иван Ивановић (Фото: Јутјуб)

Ивановић је на Твитеру написао да је власник ТВ Прва то учинио због тога што је незадовољан објашњењем његовог одласка са те телевизије.

"Ово је најбољи доказ да је моја одлука исправна", написао је између осталог Ивановић.

Прва телевизија потврдила је да неће емитовати последњу епизоду емисије "Вече са Иваном Ивановићем" због тога што, како наводе, "Ивановић није испоштовао хуманитарну сврху новогодишње емисије и од своје публике и Прве телевизије се није опростио онако како доликује".

"Прва телевизија нема уговор са Ивановићем, па самим тим ни обавезу да емитује последњу епизоду емисије, али смо ми то ипак желели да урадимо, како је првобитно било најављено у програмском садржају", наводи се у саопштењу објављеном на сајту телевизије.

Додаје се да је кућа тиме желела да на леп начин стави тачку на дугогодишњу заједничку сарадњу, и да, као и сваке године, награди своје гледаоце за указано поверење.

“Руководство телевизије неће више дозволити изношење низа неистина и ничим изазваних увреда у вези са радом и функционисањем наше куће, која је синоним не само за професионализам, већ и по најбољим условима рада својих запослених”, истиче се у саопштењу.

Прва телевизија додаје да је главни финансијер свих формата који се на њој емитују, па самим тим и емисије "Вече са Иваном Ивановићем", и има пуно право да одлучи шта ће се на крају наћи у програмској шеми.

Истиче се да новогодишња епизода емисије "Вече са Иваном Ивановићем" годинама уназад има првенствено хуманитарни циљ – да усрећи гледаоце и помогне онима којима је помоћ најпотребнија.

“Ни ове године нико није остао ускраћен. Гледаоци су добили новогодишње поклоне и провели сјајно време у студију Прве телевизије. То је најважније и зато остајемо у духу позитивних, празничих жеља. Затварамо врата већ испричаним причама. Време је за нове почетке. И заиста, желимо Ивановићу успешну нову причу”, стоји у саопштењу.

Подсетимо, Ивановић је раније најавио да ће последња емисија бити емитована 28. децембра и да после тог неће радити јер "не жели да представља декор за лажну слободу".

ТВ Прва је након тога саопштила да је захвална Ивановићу на сарадњи и да поштује његову одлуку.

Којо: Емитују "Стадо" без дозволе

Глумац Никола Којо написао је на свом Твитер налогу да Прва телевизија уместо емисије "Вече са Иваном Ивановићем" без дозволе и обавештавања продуцента вечерас емитује филм "Стадо", чији је он продуцент, али да он то не може да спречи.

"Часни Иванов одлазак желе да испрате 'демократским' потезом пуштања мог филма 'Стадо', без дозволе и обавештења продуцента. Зато, #ПочелоЈе!", написао је Којо.

Како Немци помажи шиптарске терористе погледајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Југослав Петрушић о мрачној судбини Европе.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА