Најновије

СРБЕ ТРЕБА КЛАТИ И ВЕШАТИ НА ВРБЕ! Репери позивали на убијање српског народа, а сада жаре и пале по Београду! (ВИДЕО)

Амар Хоџић и Јасмин Фазлић, познатији као Буба Корели и Џала Брат, пре него што су почели да сарађују с бројним певачким звездама и да наступају у Београду, били су познати само по томе што су на друштвеним мрежама позивали на линч, вешање и клање Срба.

Буба Корели и Џала Брат (Фото: Јутјуб)

За двојицу репера из Сарајева први пут смо чули пре три године, када су се појавиле њихове ауторске песме, које је најпре изводила Маја Беровић, а касније и друге домаће звезде. За кратко време су постигли вртоглави успех, што је резултирало тиме да све чешће наступају у српској престоници, и то за астрономске своте новца - 14.000 евра за једно гостовање у клубу, а у јуну су на стадиону Ташмајдан одржали први концерт пред 15.000 људи.

Међутим, кад се мало боље анализира њихова целокупна каријера, испоставља се да је почетак феномена Џале и Бубе био још пре једне деценије, с тим што он није био повезан с музиком, већ с распиривањем мржње и позивањем на линч Срба. Преко Јутјуб налога своје издавачке куће "Империја", репери су пре девет година објавили неколико оваквих порука које садрже експлицитну националну мржњу.

- Лајк ако би и ти клао Србе - пише у једном њиховом обраћању, а када је неко од корисника интернета изразио негодовање због ове поруке, уследио је још бруталнији одговор Џале и Бубе.

- Мафијашу, је*о те отац српски, читав живот само го*на једете. Све су Србе вешали на врбе.

Овакве и сличне испаде сарајевски репери наставили су да користе све до 2015. године, када се појавио спот за њихову песму "Борба", у којем се јасно види графит исписан на зиду на којем пише "Убиј Србина". Занимљиво је да су Џала и Буба од 2016, када се постали познати и на овим просторима, преко ноћи престали да вређају и позивају на убиство Срба, па уместо тога од њих двојице све чешће можемо чути како у интервјуима наглашавају да су одлични пријатељи с нашим певачима и да је најбоља публика у Београду.

Да ли су заиста променили мишљење и покајали се због ширења мржње или су схватили да им је боље да се примире јер овде зарађују огроман новац, није нам познато јер ни Џала ни Буба јуче нису били доступни за коментар.

После сарадње с Мајом Беровић, коју су Џала и Буба дословно прославили, али и писања песама за Дару Бубамару, Лексингтон бенд, Милана Станковића, Ацу Пејовића и друге, сарајевски репери понудили су своју композицију и Наташи Беквалац. Према сазнањима њих двојица су недавно плавокосој певачици написали и мејлом послали песму за коју сматрају да би њој најбоље легла, надајући се да ће доћи до сарадње с њом. Беквалчева је у последња три месеца објавила два дуета - "Плава" с репером Цобијем и "Непријатељ" с Магла бендом, па јој је у плану било да следећи сингл буде соло нумера.

Нови план НАТО пакта за сарадњу са Србијом. Погледајте ОВДЕ детаље.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од “хитова” репера србомрзаца

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА