Најновије

НАПРЕДЊАК ПРЕУЗЕО ПРВУ, ИВАНОВИЋ ПОРУЧИО ГЛЕДАОЦИМА: Лаку ноћ Прва, добро јутро Коперникус

Водитељ Иван Ивановић изјавио је да се показало истинитим оно што је предвидео да ће се догодити када нови власник дође на ТВ Прва, да је пао мрак на националне фреквенције и да одлука те телевизије да не емитује његову последњу емисију представља непоштовање гледалаца, посебно оних 120 којима су испуњене новогодишње жеље.

Иван Ивановић (Фото: Јутјуб)

"Залуд сви наслови да се ништа неће мењати, да се господин неће мешати у уређивачку политику и да неће 'ово и оно'. Мислим да је показао своје право лице првог дана када је крочио у ту зграду и срећан сам да ја и он ту нисмо провели ниједан минут заједно", рекао је аутор и водитељ емисије "Вече са Иваном Ивановићем" за ФоНет.

Ивановић сматра да не треба да улази у замку да коментарише саопштење ТВ Прва о разлозима због којих емисија није емитована и да се прича и нечему што нико није видео.

"То је основа сваког спиновања. Ја знам шта сам рекао, стојим иза тога и ако то није истина позивам људе са Прве да ме туже. Ово је ваљда још земља у којој закони регулишу понашање људи", нагласио је Ивановић.

Додаје да је поступак да се не емитује емисија "очајан".

Књиге из Правдине интернет продавнице можете погледати ОВДЕ.

"Доказ је да је пао мрак на националне фреквенције и то је оно што сам рекао у свом обраћању. Искрено могу да кажем да је ово најглупљи потез у историји најглупљих потеза у ТВ бизнису у протеклих неколико година", оценио је он.

Ивановић не жели да политизује ову причу евентуалним придруживањем грађанским протестима, указујући да се ради о атаку на "трећу групацију која је у Србији потпуно занемарена".

"То смо ми слободомислећи људи који не припадају никоме и нису чланови ниједне странке, атак на наше људске слободе, то је поента приче и не би је требало везивати ни за једну политичку опцију", рекао је Ивановић и захвалио на подршци.

Сваки човек, истакао је Ивановић, који има здрав разум може да мисли само једно о овом потезу ТВ Прве и њеног новог власника.

Рекао је и да нема договор ни са једном другом телевизијском станицом, о чему је говорио и у емисији која није емитована.

Према његовим речима, од фебруара је у плану отварање Јутјуб канала.

"Ја сам у емисији читао радне биографије целог свог тима и рекао свим заинтересованима да нас ангажују, јер посао немамо, а биће нам потребан да бисмо хранили породице. Сва та писања су из исте кухиње из које су дошли и напади на моју емисију и мене лично, а сви знамо ко је шеф те кухиње", нагласио је Ивановић.

Ивановић је нагласио да му је важно да су у новогодишњој емисији испуњене жеље 120 гледалаца, укључујући и обезбеђивање шест вантелесних оплодњи, један аутомобил, једна крава, опрема за школу и неке ствари за здравствене институције.

"Мислим да је гест новог власника озбиљно непоштовање гледалаца Прве и то нема везе са мном, већ са 120 гледалаца којима смо испунили жеље и са скоро милион оних који су желели да виде емисију на телевизији. После 12 година каријере рекао сам лаку ноћ Прва, добро јутро Коперникус", рекао је Ивановић.

Зашто је отказана последња Ивановићева емисија на Првој сазнајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Иван Ивановић и Вуичић.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА