Најновије

Током јануара у биоскопе стижу светски хитови: Ево које филмове не смете да пропустите!

Филм "Глас" стиже у домаће биоскопе већ 17. јануара, након тога, 24. јануара следи филм за све генерације “Повратак Мери Попинс” и на крају месеца, 31 јануара, очекује нас премијера филма “Марија Стјуарт краљица Шкотске”. По свему судећи биће ово месец који ће обележити одлични филмови.

Фото-Тарамаунт

М. Најт Шјамалан спаја приче своја два изворна дела, филма “Несаломив” из 2000. године и филма “Подењен” из 2016, у један експлозивни, потпуно нови трилер – “Глас”.

У новом Дизнијевом филму “Повратак Мери Попинс”, улога практично перфектне дадиље, косвојим магичним умећем сваку обичну ствар претвара у незаборавну, фантастичну авантуру, поверена је Емили Блант. У овом, потпуно новом и оригиналном мјузиклу и наставку, Мери Попинс се враћа како би помогла новој младој генерацији породице Бенкс, како би пронашли радост и срећу које су нестале из њиховог живота после великог породичног губитка. Загонетна дадиља удружује се са својим пријатељем Џеком, веселим и оптимистичним фењерџиом, који уноси светлост и живот на улице Лондона. 

Филм “Марија Стјуарт краљица Шкотске” истражује турбулентан живот харизматичне Марије Стјуарт. Након што је са 16 година постала краљица Француске а са 18 удовица, одбија притисак да се поново уда. Уместо удаје, враћа се у своју родну Шкотску да поврати трон који јој припада. Међутим Шкотском и Енглеском влада неодољива Елизабета И. Обе младе краљице виде једна другу у страху и слабости. Ривали у моћи и љубави, женски регенти у свету у ком доминирају мушкарци, њих две ће морати да одлуче како да играју игре око брака и независности. Одлучна да буде владар а не само фигура, Марија се позива на право да заузме енглески трон, претећи Елизабетином суверенитету. Издаја, побуна и завера угрожавају оба престола и мењају ток историје.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА