Најновије

СТИЖЕ ПОЈАЧАЊЕ РУСКОЈ ЦРНОМОРСКОЈ ФЛОТИ! Ова четири ратна брода загорчаће живот Украјинцима и НАТО-у! (ВИДЕО)

Три нова војна брода започеће службу са руском Црноморском флотом у децембру, а један почетком 2019. године, изјавио је у понедељак командант флоте Александар Мојсејев.

Део руске морнарице (Фото: Јутјуб)

- До краја године добићемо брод “Ореково-Зујево”, брод минер “Иван Антонов” и патролни брод “Василиј Биков”, а почетком 2019. године такође ћемо добити патролни брод “Дмитриј Рогачев” – рекао је командант флоте.

- Током протеклих неколико година руска Црноморска флота потпуно је обновила своје подморнице и обалске одбрамбене ракетне системе - уведени су нови комплекси “Бал” и “Бастион” који штите читаву црноморску област - рекао је командант.

Такође, Црноморска флота је добила три фрегате, малу топовњачу и друге бродове који обављају своје мисије у Црном и Средоземном мору. Ту су и авиони поморске авијације, на пример, “сухој” Су-30СМ – каже Мојсејев.

Као што је раније речено, Црноморска флота планира да комплетира све тестове и прихвати два нова мала ракетна брода наоружана крстарећим пројектилима “Калибар” и морски тегљач за њихово сервисирање “Сергеј Балк” у 2019. години.

Погледајте ОВДЕ како је Москва упозорила НАТО.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је почео најновији сукоб између Русије и Украјине у Црном мору

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА