Најновије

Издат налог за хапшење Бранислава Лечића!

Након што је ухваћен са 0,7 промила алкохола у крви, Бранислав се није појављивао на суду због чега је издат налог за његово привођење.

Бранислав Лечић (Фото: Јутјуб)

Глумца Бранислава Лечића саобраћајна полиција зауставила је 2. фебруара у Београду током рутинске контроле и том приликом му је измерено око 0,7 промила алкохола у крви.

- Саобраћајни полицајци искључили су познатог глумца из саобраћаја и открили да је под дејством алкохола. Полиција је одмах забранила глумцу да даље управља моторним возилом и установила средњу алкохолисаност - наводи извор упућен у читаву причу и објашњава да се судски поступак против Лечића води у Прекршајном суду у Београду.

Иако је судија чак два пута слао позив глумцу да се појави на суду, он се није одазивао. Због тога је суд био приморан да изда две наредбе за привођење Лечића - у мају и августу 2018. године.

- Лечићу је неколико пута слат позив за суд, међутим он никада није био на адреси на којој је пријављен да живи, нити се је одазивао. Због тога је судија био приморан да поднесе наредбу за његово хапшење, па је полиција чак два пута долазила на Лечићева врата са налогом. И тада нису никога затекли на његовој адреси. Међутим неколико месеци након тога глумац се сам појавио на суду и признао кривицу - открива извор.

Како се сазнаје, пресуда Лечићу због вожње под дејством алкохола биће донета наредне године.

- Како је Лечићу установљено стање средње алкохолисаности, очекује се да ће глумац остати без возачке дозволе најмање три месеца. Такође, ће морати да плати новчану казну између 10.000 и 20.000 динара, а биће му додељено и шест казнених поена за учињени прекршај. Иначе, ово није први пут да је Бранислав начинио саобраћајни прекршај. 2017. године. Лечић је заустављен због пребрзе вожње ван насељеног места. Он је возио недозвољеном брзином, а овај предмет још увек није решен у Прекршајном суду у Београду - објашњава извор.

Овим поводом Лечић је контактиран, а рекао је:

- Коме се то није десило? То сваком може да се деси. Од тог тренутка сваки пут узимам такси где год идем, а где постоји могућност да ћу бити весео. Кад год има прилике да се провеселим, што значи да ће бити и неког пића, ја идем таксијем.

Бранислав објашњава и зашто се није појављивао на суду.

- Био сам на суду и обавио сам све што је требало. Мењао сам адресе зато што сам се селио, зато ми нису стизали позиви - каже глумац.

Прочитајте ОВДЕ шта Зорана Михајловић једва чека.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лечић о убиству Ивановића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА