Најновије

Мрачна предвиђања видовњака и астролога за 2019: Трамп ће коначно изазвати Путина због Сирије, а онда...(ВИДЕО)

Погледај у моје очи и видећеш будућност! Модеран човек не мора да се удуби у зеницу испод нечијих трепавица да би завирио у сутрашњицу.  

Путин и Трамп (Фото: Риа)

Уместо да као у прошлости јури по недођијама не би ли пронашао пророчицу или врача, данас може да прочита предвиђања стручњака за будућност који несумњиво имају дар да открију шта ће се догодити у наредном периоду. Радозналост не познаје границе, па тако свако жели да спозна шта му носи дан, а шта ноћ.

Признали то или не, људи из свих крајева света с нестрпљењем очекују да се обелодане прогнозе за 2019. годину. Судећи по најавама, не морамо да се плашимо да ће нас задесити смак света. Ипак, астролози упозоравају да ће се зато светска политичка сцена толико уздрмати да ће ове потресе осетити сви на планети.

Британски видовњак Крејг Хамилтон Паркер имао је пуне руке посла још од септембра ове године. Подсетимо, "видео" је да ће 2018. принц Хари стати на луди камен, обелоданио је Брегзит и алармирао на урагане који су ове године пустошили Америку. Прича о пожару на који је скретао пажњу обистинила се када се догодио терористички напад у Лас Вегасу. За 2019. предвиђа да ће амерички и руски председник укрстити копља око Сирије, односно да ће Доналд Трамп изазвати Владимира Путина.

Читав свет осетиће муке ове титанске борбе земље, ватре и леда. Енглеска политика ће се, каже, опростити од Терезе Меј. Демократија ће бити на рубу пропасти. Још једна челична дама ће, вели, оставити политику, а у питању је Ангела Меркел. Немачка ће се суочити са крахом аутомобилске индустрије. Очекује крах економије и пад евра као и наставак мигрантске кризе у Француској, земљама Скандинавије...

Познати астролог Павел Глоба указује да ће у Русији бити продубљен јаз између сиромашних и богатих. Стрпљење људи је, како наводи овај Рус, темпирана бомба. Види слабљење утицаја председника Путина и наводи да у хороскопу има лоше аспекте по здравље..

У Украјини предвиђа народне протесте. Европска унија је, тврди, на рубу пропасти. У директном сукобу ће бити две моћне државе, а на војној мапи света појавиће се нове вруће тачке. Свет ће бити сведок убистава неколико познатих политичара, што ће изазвати масовну панику. Терористичке организације неће спавати и наставиће да сеју смрт и страх, наводи Глоба.

Ни наши стручњаци нису дангубили, па тако познати астролог Јована Стојанов напомиње да глобална слика света није баш охрабрујућа. Објашњава да Плутон у Јарцу увек доноси колапс, масовне преокрете и прерасподеле власти, руши владе и ствара опасности када је у питању религија. Попут Глобе, сматра да се исламисти неће смирити. У другом делу године, наводи, могу се очекивати терористички напади, али и политичке чистке у свету.

- Земље које могу бити на мети екстремиста су Индија, Мексико, Грчка, Јужна Енглеска, Македонија, Финска, Пакистан, Кина и Јапан. У државе којима влада Јарац убрајају се и земље Балканског полуострва. Нажалост, тешко се назире примирје кад је реч о тероризму. Када Марс почетком године уђе у знак Овна, великих проблема могу да имају Немачка, Пољска, Енглеска, Данска, Јапан и Израел.

Борбе за територију могу да очекују Турска, Шпанија и Израел. Огроман број миграната ће кренути по свету. Биће доста протеста по светским метрополама. Треба подсетити да је давних година, од 1958. па све до 1962, Сатурн боравио у знаку Јарца и донео велике страхове народу, као и кубанску кризу. Затим, од 1988. па све до 1991, догодило се рушење Берлинског зида, распад једног система и политике. А сада је Сатурн опет у Јарцу и доноси нове глобалне проблеме - закључује Јована Стојанов.

Најезда робота

Павел Глоба прогнозира масовна отпуштања широм планете. Глобална роботизација може постати још један планетарни проблем у наредној години. Убрзани развој технологије ће значајно смањити приходе становника у технички моћним државама.

Иран и Северна Кореја добијају суперсоничне ракете? Путују 25.000 на сат! Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА