Најновије

ПОЛИЦИЈА РАСПИСАЛА ПОТЕРНИЦУ ЗА ДАВОРОМ ДРАГИЋЕВИЋЕМ И ЈОШ ЧЕТИРИ ОСОБЕ! Бањалука први пут после рата без прославе Новогодишње ноћи

"Полицијски службеници ће предузети све мере и радње на проналаску наведених лица и документовању почињених кривичних дела и прекршаја", саопштено је из МУП-а. Полицијска Управа Бања Лука расписала је потрагу за Давором Драгићевићем и још четири особе.

Давор Драгићевић (Фото: Јутјуб)

- Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, покренули су данас, у складу са Упутством о вршењу потражне делатности, распис о трагању за Д.Д., С.М., А.Г., С.Б., и Њ.Т. сви из Бањалуке, због сумње о почињеним кривичним делима и прекршајима. Полицијски службеници ће предузети све мере и радње на проналаску наведених лица и документовању почињених кривичних дела и прекршаја - саопштено је из МУП-а РС.

Претходно су саопштили да су синоћ ухапсили више особа због чињења прекршаја по Закону о јавном реду и миру, Закону о јавном окупљању и Закону о основама безбедности саобраћаја на путевима у БиХ, а постоје основи сумња да су извршена и одређена кривична дела. Истовремено, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је поводом синоћњих догађаја у овом граду да су чланови групе "Правда за Давида" јуче онемогућили новогодишњи концерт Хариса Џиновића због чега су данас отказани Дечија нова година и остали концерти, "јер Град не жели да иједно дете, грађанин или туриста потенцијално буду угрожени".

Он је нагласио да су отказани и предстојећи концерти Жељка Самараџића, Николе Роквића и Жељка Јоксимовића. Каже да ће Бањалука по први пут након рата вечерас бити нема.

Да ли је сурова руска зима заиста помагала Русима у одбрани отаџбине. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Давор Драгићевић као гост на телевизији Н1 у емисији “Пресинг”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА