Најновије

АЛБАНЦИ УКИДАЈУ ТАКСЕ АКО ОВО УРАДИМО! Амери ућуткани у "Ћирилици"! Лазански оштро: Кога ви то подржавате!? (ВИДЕО)

Тема синоћне "Ћирилице" на ТВ Хепи била је пакт који Албанци праве против Србије, а гости су били Борислав Јовић, проф. др Дарко Танасковић, проф. др Срђа Трифковић и Мирослав Лазански.

Лазански (Фото: Јутјуб)

Проф. др Дарко Танасковић подсетио је на почетку емисије да је још једна држава (Соломонска острва) повукла признање Косова.

Проф. др Срђа Трифковић је рекао да у погледу америчке политике постоји континуитет србофобије Стејт департмента од почетка деведесетих година.

Он је упозорио Приштину да њихов "европски пут" води преко Србије и да је то адут Србије на који још нисмо одиграли.

Оног тренутка кад би почели да наши цариници да спроводе оно што су нама Хрвати радили код Шида, тог тренутка ће таксе бити укинуте, сматра Трифковић.

- Пакт не мора бити изразито потписан, он функционише по савршеној логици институционалне србофобије хрватског режима које је последица психопатологије Хрвата - рекао је Трифковић.

Мирослав Лазански је рекао да чекамо реакцију Запада, ЕУ и Американаца и да се види како ће се они поставити и да ли су коначно схватили кога то подржавају.

- Да ли ће тај могући савез Подгорице, Загреба, Скопља и Приштине бити формализован, наравно да неће, али то постоји у пракси. Чекамо реакцију ЕУ по питању тих такси и свега што се догађа - рекао је Лазански.

Лазански тврди да нећемо дозволити да народ на Косову остане без хране и лекова.

-Београд ће предузети разне мере које има. Нећемо дозволити да народ на Косову остане без лекова и хране. Оставимо Европску Унију да покаже своју моћ или немоћ-рекао је Лазански.

По Лазанском ми данас спашавамо што се спасити може на Косову.

-Устав из 1974. године су подржали и српски комунисти, једино је Добрица Ћосић рекао да тај Устав није добар. Кад једну границу препустите оду све. Ми данас само спашавамо што се спасити може, што се тиче Косова. Ми смо имали неспособне људе на челу. Сценарио распада Југославије је најгори могући сценарио- рекао је Лазански.

На питање да ли треба да се данас уједнимо са Хрватском,јер се  стално инсистира да је требало спасити Југославију, Лазански одговара:

-Не, после два "неуспешна" брака нема потребе. Могли смо да се раставимо у миру-рекао је Лазански.

Зашто "господар Косова" путује у Америку прочитајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Хепи, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА