Најновије

МУШКАРЦИ, НЕ ТРЕБА ВАМ ВЕЛИК ПЕНИС ЗА ДОБАР СЕКС: Потребне су вам само ове особине и ствар је решена!

Хоће ли мушкарац имати пуно или мало секса, то зависи о његовим карактеристикама. Научници и терапеути откривају које особине имају турбосекси фрајери…

Илустрација (Фото: принтскрин)

Мушкарац треба бити атрактиван, истрениран, паметан и стрпљив: тако су неке жене описале мушкарца из снова. Међутим, стручњаци и истраживања открили су које карактеристике заправо треба имати мушкарац – како би био сексуално „успешан“.

1. Емпатија

Истраживање у којем је учествовало 4000 жена показало је да емпатија игра значајну улогу код избора партнера. Чак 89 посто анкетираних желе осећајног мушкарца уз себе. Дакле, мушкарци који могу прочитати потребе друге особе имају више секса, тврде стручњаци. Ако жене осете да их нетко разуме, лакше им је опустити се за време секса – а што је бољи секс, то ће се чешће поновити.

2. Одважност и самоувереност

Ако мушкарац самоуверено наступи, лакше му је упознати потенцијалне партнерке за секс – а то је прва претпоставка за сексуални успех. Осим тога: ко не верује сам у себе, „сакрива“ ће се и за време секса и вероватно неће уживати како треба. А онда секс није баш добар. Заправо, за добар секс треба одважност. Ко је довољно храбар, може показати своје потребе, може профитирати у кревету. Самопоуздање и одважност су због тога важни састојци за активан сексуални живот. Стручњаци тврде да то вреди и за жене.

3. Способност уживања

Још једна карактеристика мушкараца који се више сексају јесте способност уживања, тврде стручњаци. Свако треба покушати све направити да његов партнер ужива. Међутим, за квалитет и учесталост секса важно је и да сами уживамо – то вреди и за мушкарце и жене.

4. Хумор

Хумор је у свим сегментима везе једна од најважнијих карактеристика партнера. Према неким новим истраживањима, женама је хумор једна од три најважније ствари за успешну везу. Шармантном и духовитом мушкарцу биће релативно лако насмејати, те је „придобити“. Међутим, и у чврстој вези је хумор важна особина – наиме, хумор смирује конфликте те ствара близину. Тако настаје нека лакоћа која погађа срж љубави. А та лакоћа потребна је у вези за страствен и испуњен секс.

5. Комбинације

Аустралски научници недавно су објавили изненађујуће резултате њиховог истраживања. Процењивали су већ постојеће податке једне секс-анкете из 2016. године – с циљем да открију постоји ли веза између учесталости сексуалних активности те успеха у наставку врсте код мушкарца. И заиста: научници су исфилтрирали три различите особине – које имају првенствено сексуално активни мушкарци. Према том истраживању мушкарац се чешће секса ако је друштвен и емпатичан, друштвен и савестан или свестан и емпатичан.

6. Хемија једноставно мора одговарати

Све те ствари и жене и мушкарци морају проматрати с дистанцом, тврде стручњаци. Тешко је рећи да мушкарци с одређеним карактеристикама имају већи успех у сексу. Можда је емпатија и друштвеност предност код упознавања. Али, кад мушкарац освоји жену, а једног дана добију децу, онда његова „друштвеност“ жени и није баш више супер – особно ако је она сама код куће са дететом док се он дружи са екипом у некој биртији. Стручњаци се слажу да је једноставно важно да између двоје људи одговара хемија – а на то се не може утицати с било каквим карактеристикама.

Која секс поза гарантује праву експлозију страсти у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор:  miss7.24sata.hr 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чињенице о пенису за које нисте знали

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА