Најновије

ПОСНА ТОРТА: Најсочнија посластица коју ћете пробати ове зиме!

Кестен је богат прехрамбеним влакнима, који снижавају масноће у крви, а садржи веома мало калорија. Идеална је посластица за зимске дане, поготово ако се од њега направи оваква торта.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Коре: 200 г млевених ораха; 150 г меда; 250 мл сока од поморанџе; 200 г шећера; 2 ванилин шећера; 300 г брашна; 1 кашика какаа; 1 прашак за пециво; 100 мл уља.

Фил: 750 г кестен пиреа; 50 г пекмеза од кајсије; 200 г сецканих ораха; 3 кашике рума.

Глазура: 200 г посне чоколаде; 1 кашика уља.

Помешати све потребне састојке за коре. У загрејаној рерни испећи кору на 180 степени око 40 мин. Када се охлади кору поделити на три дела.

Фил: Сјединити кестен пире, пекмез, рум и измиксати па додати сецкане орахе.

Ређати ред кора, ред фила а по врху прелијте глазуру…

Сушите веш у кући? Престаните одмах, то може изазвати озбиљне здравствене проблеме. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Стил

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Посна кинедер торта

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА