Најновије

АСАД ПОРУЧУЈЕ КИМУ: Сиријски и севернокорејски отпор ће променити баланс снага у свету!

Сиријски председник Башар ел Асад је током пријема севернокорејског амбасадора у Дамаску изјавио да би широм свет могло доћи до великих промена снага због великих мана западних пројеката.

Асад (Фото: presidentassad.net)

Севернокорејског министра спољних послова Ли Јанг-Хоа је у Дамаску дочекао сиријски министар спољних послова Валид Муалем, а затим је следио састанак са председником Асадом.

Сиријски лидер је рекао севернокорејском министру и његовој делегацији да се слични притисци врше на Сирију и Северну Кореју.

'’Њихова сврха (притисака) је да ослабе земље које су независне у доношењу одлука и противе се западним пројектима'’, казао је Асад.

'’Пораз западних пројеката и отпор независних земаља као што су Сирија, Северна Кореја и друге, могу да промене светску арену и да створе нови баланс моћи'’, додао је сиријски председник.

Подсећамо да је Запад потрошио милијарде долара на подршку џихадистичким групама  у Сирији са циљем да се свргне председник Асад, и да се секуларна Сирија претвори у салафистичко упориште. Сирија је уз помоћ својих савезника, највише Русије, Ирана и Хезболаха, спречила западне земље у њиховим намерама.

Са друге стране, Северна Кореја је под сталним притисцима Запада, посебно САД, али ниједна страна сила није успела да промени режим и начин живота у тој земљи.

Како је нападнут Иран, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Асад уништава западне новинаре

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА