Најновије

ПОДМУКЛИ НОВОГОДИШЊИ ПЛАНОВИ: Шиптари 14. децембра формирају војску, а север Косова ће напасти...

Српске обавештајне службе, како се сазнаје, добиле су овакву информацију од партнерских страних служби, а додатним проверама утвржено је да власти у Приштини заиста припремају "паклени новогодишњи план".

УЧК-ОВК (Фото: Јутјуб)

Шиптарски екстремисти планирају да нападну север Косова 31. децембра тачно у 22 часа, да ухвате Србе неспремне у време дочека Нове године и да већ 1. јануара ујутру заузму "границу" са централном Србијом.

Одлично обавештени извори кажу да су потврду ових информација добили са више страна.

- Упозорени смо од врло озбиљних служби са Истока и са Запада да постоји план Приштине да, пошто 14. децембра формирају "војску Косова", нападну север покрајине, то баш у време прославе Нове године! Шиптари планирају да изненаде Србе на северу. Идеја им је да напад почне у 22 сата и да се читав север заузме за неколико сати. Албанци су убеђени да би овај блицкрих напад матирао Београд, који након тога не би имао другог избора него да призна лажну државу - објашњава извор, који је инсистирао на анонимности.

Према његовим речима, држава Србија је свесна ове опасности и предузела је одговарајуће мере.

- У овом моменту не могу вам рећи конкретно које су мере предузете, али будите сигурни да је шиптарск иплан на време проваљен и да ће им тешко успоети ова злочиначка намера - уверава извор.
- Србија се не усуђује да пошаље своју војску на Косово и неће смети да то уради. Довољан би био само један маерички војник. САД ће нас у таквим ситуацијама подржати - казао је Харадинај, чиме је практично најавио упад на север покрајине.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је напетост на КиМ је драматургија и параван за договор Вучића и Тачија.

Извор: Информер/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јовановић: Стварање косовске војске последица политике Србије!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА