Најновије

ФИЛИП ПРИЗНАО СЕКС СА КИЈОМ?! Кад је стигао у кућу хаос - умало да га растргне! (ВИДЕО)

Љубавни парови "Задруге" гостовали су синоћ код Огњена Амиџића у емисији "Амиџи шоу", а то је била прилика за духовитог водитеља да им постави бројна шкакљива питања. У игри у којој могу да изаберу да ли ће дати одговор или ће ексирати чашицу жестине, Филипа Ђукића питао је да ли је имао секс са Кијом Коцкар.

Кија и Филип (Фото: Јутјуб)

Дошло је до врло занимљиве ситуације. Филип је најпре промрмљао: "Не". Али је онда ипак зграбио чашицу и ексирао пиће. Како је то изгледало, погледајте у видеу:
Када је стигао натраг у "Задругу" Кија га је жестоко напала јер је сматрала да је ово деловало као да је избегао истинит одговор, јер је на крају ипак попио пиће. Викала је на њега тврдећи да је јадно што му је неопходан такав маркетинг.
Филип је понављао да је рекао "не" и да није имао намеру да то изгледа било како другачије.
- Ја сам рекао Огњену да ћу да испијем сваки шот без обзира на одговор! Било ми је стало до пића, а не да то изгледа не знам како - викао је он. Како је изгледала ова драматична ситуација погледајте у видеу:
Целу игру "Одговарај и пиј" код Огњена Амиџића можете погледати у видеу испод: Секс Мине и Ђексона под тушем можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА