Најновије

"Вакцине су политичко питање, комунисти су и даље присутни, само су обукли одела неолиберала"

Зоран Буљугић и Јована Стојковић из покрета Достојни Србије гостовали су у емисији продукције "HelmCast" на тему обавезног вакцинисања и стања у просвети.

Joвана Стојковић (Фото: Јутјуб)

Стојаковић каже да ми немамо увид у оно што лекови и вакцине садрже јер то спада у службену тајну. - Наша држава нас присиљава да вакцинишемо децу и прети казнама и затворима док власт то држи под службеном тајном - каже докторка Стојковић и поставља питање зашто мигранти који пролазе овуда нису вакцинисани
Буљугић тврди да наше школе немају више никакве вредности и да уче погрешним стварима, кад би се деца образовала кући више би научили. Према његовим речима глобализаму одговара лоше школство и образовање јер добијају јефтину радну снагу.

Буљугић каже да су деца препуштена самој себи, јер у данашнје време родитељи да би зарадили морају пуно да раде тако да немају много времена да се посвете деци, а деца скупљају информације преко тровачких медија које пласирају ријалитије, насиље и старлете. Он тврди да српска елита не школује своју децу у државним школама него плаћају скупе приватне школе или децу шаљу у иностранство знајући да је овде образовање на ниском нивоу. Буљугић каже да би било добро да имамо православне школе јер оне уче о моралу, док хемија, физика и слични предмети то немају.
Шта су све Стојковић и Буљугић рекли погледајте у емисији. Шта је одлука Српске деснице о учествовању на београдским изборима погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са председником Руске странке Слободаном Николићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА