Најновије

БРУТАЛНО! МИЋА, КИЈА, ФИЛИП, СЛОБОДАН И ЛУНА! Не зна се ко кога! Метеж, пакао, насиље! (ВИДЕО)

Па шта је ово? Какве су ово приче, комбинације и махинације? Постоји ли нека стаза којом се може поћи до сазнања о истини у "Задрузи"?

Хаос у Задрузи (Фото: Јутјуб)

Ко је гледао последњу расправу Лепог Миће, Кије Коцкар и Филипа Ђукића са примесама Слободана Радановића и Луне Ђогај тај је провео веселих пет минута и улепшао себи дан, али је сигурно три пута паметенијих мисли него што је то био пре проживљеног искуства.
Дакле, вербално насиље је започео Лепи Мића који испричао како је питао Кију да ли јој се свиђа Филип, она му је рекла да то није случај, али да се она њему свиђа, онда је Мића отишао и рекао Филипу да је Кија заљубљена у њега, а Филип одговорио да га не занима. Затим је Кија питала Мићу зашто је рекао Филипу такву неистину, а Мића одговорио да му је сама она наредила да то уради не би ли испитао терен. Кија га је убрзо демантовала, а онда је њу напала Марија Ана, а Филип потврдио Мићину причу. Све ово се дешава док Слоба стоји зато што је његов ред да говори, а не може да дође до речи. Почиње да урла како му је свега доста и да му је мука од немогућности добијања речи из дана у дан.  Голу Мину Врбашки можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА