Најновије

ЈА САМ ГЛАВНИ КРИВАЦ: Ово је Вучићево оправдање за изостанак Декларације о опстанку српског народа

Председник Србије Александар Вучић означио је себе као главног кривца за изостанак за данас обећане Декларације о опстанку српског народа.

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић каже поручује да Декларација мора да одрази општенационално јединство, али и да за њу треба обезбедити широку међународну подршку.
- Крив сам и ако постоји кривац – ја сам једини. Замолио сам Додика да нам да неколико дана или недеља. Иако смо текст одавно сачинили и с много људи разговарали, не бих да идемо у Скупштину па ни на седницу Владе пре него што се разговори обаве са свим чиниоцима у Србији, а и хтео бих да добијемо ширу међународну подршку, а не широку осуду, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара након свечаности поводом уручења стипендија надареним ученицима и студентима. Како је објаснио, за неке људе је сада прерано да разговарају о тексту Декларације, јер "они мисле да су већ победници, па би се сваки разговор претворио у салву увреда". - Покушаћемо да постигнемо опште национално јединство и да видимо шта су замерке том папиру и то и до фактора изнутра и спољних, а циљ је да направимо најбољи текст за цео српски народ и Србију пре свега, рекао је председник. Шта је, поводом Декларације, почетком септембра 2017. обећао Вучић, можете да се подсетите ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА