Најновије

Суђење Зорану Марјановићу: У оптужници и исказ мале Јане

Мала Јана, ћерка убијене певачице Јелене Крсмановић, саслушана је више пута у истрази убиства њене мајке, а њен исказ биће коришћен на суђењу њеном оцу, осумњиченом за убиство, пише Блиц.

Зоран са Јаном (Фото: Јутјуб)

Шта је 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки видела и доживела мала Јана, ћерка убијене певачице Јелене Крсмановић, налази се у оптужници коју је подигло Више јавно тужилаштво.
Тада петогодишња девојчица, ћерка убијене певачице и њеног супруга Зорана Марјановића, једини је сведок шта се дешавало пре скоро две године у време када јој је мајка убијена. Према речима извора упућеног у случај, мала Јана саслушана је након мајчиног убиства неколико пута.
- Са девојчицом су психолози причали неколико пута о дану када је њена мама нестала, јер Јана је, према тврдњама Зорана Марјановића, једина особа која је поред њега и супруге била на насипу у време убиства - прича извор.
Према његовим речима, мала Јана причала је са психолозима одмах пошто је откривено беживотно тело њене мајке, али и у неколико наврата након тога.
- Зоран Марјановић тврдио је да је све време био са ћеркицом на насипу и да се ни једне секунде није одвајао од ње. Међутим, према оптужници, он је девојчицу оставио саму скоро 10 минута како би убио Јелену - прича извор.
Како објашњава, малу Јану предложила је одбрана Зорана Марјановића као сведока, међутим Више јавно тужилаштво је одбило тај захтев како је не би додатно виктимизовали. 
Такође, додаје извор, оно што је посебно интересантно у овом случају јесте сведочење Јанине васпитачице Ленке Ђорђевић.
- Она је рекла да је мала Јана после убиства своје мајке често цртала и сецкала траву говорећи: "Ово је трава где је нестала моја мама". Због тога је прво сведочење мале Јане од веома битног значаја, јер тада нико није могао да утиче на њу, већ је девојчица психолозима испричала детаље везане за 2. април 2016. године и наводну потрагу за њемом мајком - прича извор.
Како објашњава, Зоран Марјановић, који је осумњичен за убиство супруге, често је у својим интервјуима истицао да је заједно са својом ћерком трчао за Јеленом.
- Он је својим причама покушавао да преко девојчице створи алиби, истичући да никада није пришао месту Јелениног убиства, међутим вештачења базних станица мобилних телефона указале су на супротно. Зоран Марјановић био је на месту где је Јелена убијена - наглашава он. 
Зоран Марјановић, оптужен да је 2. априла 2016. у каналу на насипу Црвенка у Борчи убио супругу Јелену, највероватније се пресвукао након злочина, а његова крвава јакна никада није нађена. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Зашто је убиство Јелене Марјановић од почетка обавијено мистеријом?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА