Најновије

ЧУЈУ СЕ УЗДАСИ, СТЕЊАЊЕ: Задругари затресли вилу жестоким сексом (ВИДЕО 18+)

Учесници ријалитија "Задруга" су због услова у којима живе месецима пуни негативне енергије, а најбољи начин да то избаце из себе јесте секс.

Мина (Фото: Јутјуб)

Иако је по повратку у најгледанији ријалити програм "Задруга", рекла као више ништа не жели у односу са репером Немањом Ђерићем Ђексоном, јер сада има новог дечка, Мина Врбашки заборавила је те речи.
Када се поново вратила у Белу кућу, Мини је требало само неколико сати да заборави на речи које је изговарала и да настави љубавну авантуру са овим задругаром. Мини није сметала ни Јелена Крунић која је у међувремену постала блиска са репером. Они су се прошле ноћи, као и пре неколико дана, по ко зна који пут заиграли пред камерама.
Мина Врбашки и Немања Ђерић Ђексон одлучили су ноћас да се поново заједно туширају. Након кратке приче они су почели са акцијом, у току које су се у пар наврата тресли зидови и чули гласни уздаси. Све је почело у туш кабини, да би своје интимне акције ови задругари затим наставили и у другим деловима купатила.
"Што показујеш своју пи*у? Окрени се! Уђи! Има опет да се ј*бем! - кратко је рекла Мина.
Подсетимо, Мина Врбашки и Немања Ђерић Ђексон, познати су као укућани који често знају да се заиграју са својим емоцијама, не марећи на камере.
Голу Мину Врбашки можете погледати ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА