Најновије

ЛИДЕР ДВЕРИ ЗАПИТАО Обрадовић: Како је Ђилас опозиција? (ВИДЕО)

Лидер Двери Бошко Обрадовић запитао се каква је то опозиција кандидат за градоначелника Драган Ђилас.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Мислим да је веома важно, мене мучи, ево сада причамо сви смо опозиција ајде да сменимо ову власт... Ја сада постављам једно питање, за које не знам да ли су га људи себи поставили. А како смо сад то ми сви опозиција. Ево на пример како је Ђилас опозиција, мени је то кључно питање - запитао се Обрадовић и додао да је спреман да дискутује и о времену када је Ђилас био на челу Београда.
- Не улазим сад у време када је он био градоначелник, можемо да дискутујемо шта је било позитивно, а шта негативно - додао је он и наставио са питањима који се односе на Драгана Ђиласа.
- Где је био Ђилас четири године? Драган Ђилас, одборник у Скупштини града Београда, где је био четири године? - запитао се Обрадовић, а затим је исто то питање поставио и председнику општине Нови Београд.
- Где је био Александар Шапић четири године? Има своју одборничку групу у Скупштини града Београда. Значи не улазим сада како води Нови Београд и да ли се ми слажемо или не. Само их питам где су били четири године - упитао је лидер Двери Шапића и Ђиласа.
Шта би било да је 1985. лидер СССР-a постао Путин, а не Горбачов прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА