Најновије

РАДУЛОВИЋ: Шапић је Нови Београд претворио у свој храм!

Саша Радуловић, лидер Покрета „Доста је било“, наставља рат који је претходних дана водио са Александром Шапићем, председником општине Нови Београд.

Радуловић (Фото: Јутјуб)

Они свој фајт сада желе да пребаце и на ТВ екране, а договарање о томе, које је изведено на Твитеру, било је и више него било урнебесно.
Све је почело након што је Шапић поставио фотографију из базена на којој се види његов дуел са хрватским ватерполистом Игором Хинићем.
Шапић је у шали навео да је то његов „скромни допринос ширењу добрих међукомшијских односа“.
Уследио је коментар једног твитераша да је Шапићев телевизијски дуел са Бранком Стаменковић из „Доста је било“ једина ствар коју би радије гледао од финала Светског првенства против Мађарске.
- Са њом не смем, опасна је и препаметна. Смем само са Радуловићем. Поздрав - одговорио је Шапић, на шта је корисник Твитера одговорио да разуме и да би можда Стаменковићева могла да Шапићу „среди разговор“ са Сашом Радуловићем.
- Не треба она мени да сређује ништа. У моменту када сам ја позвао Синишу Малог да ми у дуелу каже све на мој рачун шта има, Радуловић се сам јавио и прозвао ме да са њим не смем. Ја сам рекао да ћу доћи у његову ДЈБ телевизију, што емитује на нету, само да јаве кад. Нису навели - одговорио је Шапић.
Тада се укључио Саша Радуловић:
- Овако то ради неко ко хоће да избегне дуел. Пронашли смо два неутрална студија са неутралним новинарима (да не може да се пренемаже) у којима би се одржао ТВ дуел: Зумирање и Балкан инфо. Оба је одбио. А рекао је било где и било када. Сећате се? А онда ова порука - написао је. 
Убрзо је стигао одговор од Шапића.
- Да појасним опет, ви сте мене прозвали, а не ја вас. Ја сам звао Синишу Малог, па сте се ви убацили. Ви ми нисте занимљиви уопште, али након прозивке пристао сам да дођем. После тога, без да ме питате, зовете уреднике емисија где сам већ договорио своје самостално гостовање много раније, ваши људи траже да и ви гостујете у том термину са мном - написао је Шапић.
- Добро, не смем. Радуловић је цар. Је л’ сад ОК? Немам снаге више за вас, радуловићевце, као секта сте. Ако скупите мошнице, закажите и доћи ћу, у супротном, ако вам је свима из те ваше секте лакше, ево кажем, ваш шеф је цар највећи и ја сам га се уплашио. Сад сам отишао - написао је Шапић.
Потом су на званичном налогу Покрета „Доста је било“ наставили са обрачуном, па су објавили и текст „Шапић је општину Нови Београд претворио у свој храм“.
- Шапић је довео до пропасти ЈП „Спортски центар 11 . април”, који је имао бесплатне часове пливања. Онда је основао свој приватни пливачки клуб и све термине бесплатног пливања пребацио на своју фирму, којој се за те услуге плаћа из буџета Новог Београда. Шапић има своју одборничку групу у Скупштини града, коју је одвојио од ДС-а и која пуне четири године ћути о лоповлуку градске власти, док у изборној кампањи изиграва опозицију - написали су у ДЈБ-у. Ко стоји иза трговине територијама између Подгорице и Приштине прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Саша Радуловић о Косову и промени Устава
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА