Најновије

ТРАМП: Ако је Русија желела раскол и хаос у Америци – онда је остварила свој циљ

Дондалд Трамп је предочио Американцима: ако је Русија имала за циљ да створи хаос у нашем друштву – онда је у томе, захваљујући истрагама и бројним конгресним саслушањима, заиста успела.

Трамп (Фото: Синхуа)

Председник САД се на овај начин огласио преко свог Twitter-налога, додатно објаснивши:
 „Ако је Русија желела неслагања, раскол и хаос у САД, онда смо јој својим слушањима у комитетима Конгреса и партијском мржњом остварили и најсмелије снове. Они ће тамо у Москви попадати од смеха. Америко, буди паметнија!“
Трамп је поново оценио да су тврдње да је постојала завера између његовог предизборног штаба и Москве „измишљотина“, али је указао да он никада није одбацивао могућност да се Русија 2016-те мешала у америчке председничке изборе:
„Никада нисам рекао да се Русија није умешала. Говорио сам да је то могла да буде Русија, Кина или нека друга земља или група земаља или неки геније тежак 180 килограма који лежи на кревету и служи се компјутером. Измишљотина је да је Трампова изборна кампања била у завери са Русијом. Тога није било“. Лазански тврди да је Северна Кореја озбиљна војна сила-нико не може против њих. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Доналд Трамп о злочиначком бомбардовању Србије
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА