Најновије

БИО ЈЕ ЈЕДВА ВРЛО ДОБАР, А ПОСТАО НАЈМОЋНИЈИ! Ево како је изгледала Путинова ђачка књижица (ФОТО)

Ко би рекао да ће несташни средњошколац с једва врло добрим успехом постати најмоћнији светски лидер, а управо то се догодило руском председнику Владимиру Путину, показало је сведочанство из 1970, кад је имао 18 година и похађао средњу хемијску школу.

Путин (Фото: РИА)

Оно је освануло на сајту Quora и показало читавом свету да је један од најмоћнијих људи данашњице у тинејџерско доба имао просек 3,93, као и да је чисте петице заслужио једино из светске историје, биологије и немачког језика, па не чуди што је највише волео наставницу из тог предмета Мину Јудистку Берлинер, која је преминула прошле године.
Шеф Кремља није био лош ни из руског језика, литературе, историје СССР, друштвених наука, географије, астрономије, обуке на раду, основне војне обуке и из физичке културе, из којих је имао четворку. Занимљиво је да се посебно мучио с математиком, па је тројку имао и из алгебре и из геометрије.
Наруку му нису ишле ни друге природне науке, те му је иста оцена у четвртој години била закључена и из физике и хемије.
Подсетимо, након средње школе Путин је завршио међународно право и приступио КГБ. Служба га је послала у Источну Немачку да ради као обавештајац, при чему му је знање немачког било од пресудне важности, као и касније током политичке каријере и склапања пријатељства и с колегама попут немачке канцеларке Ангеле Меркел.
Након обавештајне каријере Путин је у два наврата постао председник државе, а ако је судити по најновијој анкети, смеши му се и трећи мандат.
Наиме, сверуски центар за истраживање јавног мњења саопштио је да ће на изборе 18. марта изаћи 71 одсто грађана, од којих ће чак 69,9 процената гласати за Путина.

Ово је сведочанство руског лидера из четврте године

Руски језик 4
Књижевност 4
Алгебра 3
Геометрија 3
Историја СССР 4
Светска историја 5
Друштвене науке 4
Физика 3
Астрономија 4
Хемија 3
Биологија 5
Географија 4
Немачки језик 5
Обука на раду 4
Основна војна обука4
Физичка култура 4 САД поделиле зоне и ресурсе на Косову и Балкану, а онда је дошао Путин! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Пути објаснио: Косово је Србија
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА