Најновије

ЗАВЕТНИЦИ КРЕНУЛИ ЖЕСТОКО НА ПОЧЕТКУ КАМПАЊЕ: Ево зашто Кандићка данас није могла да оде на свој издајнички посао! (ВИДЕО)

Листа „Београд има снаге – Заветници“ затражила је да се из београдског пословног простора иселе антисрпске невладине организације, којима је градска власт дала на бесплатно коришћење 512 квадрата у улици Кнеза Милоша.

(Фото: Заветници)

Прва на листи кандидата за предстојеће београдске изборе, Милица Ђурђевић Стаменковски, поручила је да ће Заветници зауставити финансирање антисрпских невладиних организација које годинама уназад подривају уставни поредак и делују против интереса грађана.
“Када се Заветници буду питали, овакве невладине организације неће седети у београдским просторијама, нити ће из буџета Града добијати било какав новац. Београдске пословне просторе користиће наши писци, сликари, вајари и уметници за које Град наводно никада нема средстава.”, нагласила је Ђурђевићева.

Она је истакла да се овакве организације крију иза парола о људским правима како би од Града добијале новац, а да се никада нису огласиле поводом угрожавања елементарних људских права српског народа.
„Из објеката који припадају Београђанима истераћемо антиуставне организације Наташе Кандић, Соње Бисерко, Соње Лихт и других којима је мало што примају огроман новац из страних фондација и амбасада, већ би да их стипендира Град Београд“, закључила је Ђурђевићева. Погледајте како је данас било на улазу у легло издајничких организација у центру Београда:
Како је Шешељ прокоментарисао номинацију Наташе Кандић за Нобелову награду за мир сазнајте ОВДЕ.
Извор: zavetnici.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА